La Liga jättiläinen Inter Milan tähden kintereillä

Vaihtuvatko näiden pelaajien osoitteet?

Jalkapallon tammikuun siirtoikkunan aukeaminen on päivä päivältä lähempänä. Kun ikkuna vihdoin potkaistaan auki, niin voimme olla 100% varmoja siitä, että seurat tulevat tekemään pari isoa siirtoa, vahvistaessaan rivejään ennen kevään ratkaisupelejä.

Yksi ehdottomasti vahvistuksia tai jonkinlaista herätystä kaipaava seura on La Liga jättiläinen Real Madrid. Los Blancosilla on ollut todella tuskaista saada palloa maaliin kotimaansa sarjassa ja fanit alkavat olla käärmeissään. Useammankin lähteen ja huhun mukaan seura aikoo hankkia kokoonpanoonsa maalintekovoimaa Seria A seurasta Inter Milanista, kaappaamalla sinimustien suuriman tähden Mauro Icardin.

24 – vuotias Icardi on yksi tämän hetken tehokkaimmista nuorista pelaajista. Mies niittasi viime kaudella 26 maalia Italian kentillä ja tälläkin kaudella maalisaldo näyttää jo 13 osumaa. Icardin hyvät otteet ovat tietenkin herättäneet useiden suurseurojen kiinnostuksen ja nostanut miehen ulosostohinnan 110 miljoonaan euroon. Pyynti on nykyisessä futiksen hintatasossa kohtuullinen ja Icardi olisi varmasti apua tilanteessa jossa Realin nykyinen kärki Karim Benzema on onnistunut yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa viimeistelemään vain kaksi La Liga maalia.

 

Siirtohuhuista tekee tällä kertaa mielenkiintoisen kahden eri lähteen täysin päinvastainen näkemys tilanteesta. Espanjaaisen Diario Gol lehden mukaan CR7 on jo huutanut onnesta Icardin mahdollisen siirron vuoksi, kun Don Balon lehti sanoo, että Ronaldo on kieltänyt seuraa ostamasta argentiinalaista sen vuoksi että hän on Lionel Messin hyvä ystävä…