Laine taas ilman maalia, Rantanen osui kerran

Patrik Laineen maaliton kausi jatkuu edelleen. Nyt hän sai Coloradoa vastaan kaksi kutia aikaan, mutta ei osumaa. Mikko Rantanen teki yhden maalin.

Patrik Laine, Winnipeg Jets

Mikko Rantasen Colorado Avalanche pieksi Patrik Laineen Winnipeg Jetsin viime yönä NHL:ssä 7-1. Rantanen osui kerran, ja Laine jäi jälleen ilman maalia. Colorado teki viimeisessä erässä viisi maalia.

Coloradon joukkueesta seitsemän pelaajaa kävi ottelussa tekemässä maalin. Rantasen osuma vei pelin lukemiin 2-0. Hän teki maalin ensimmäisen erän 11. minuutilla. Rantanen laukoi Matt Nieton syötön pienestä kulmasta oikealta verkkoon maalineduspainin jälkeen.

Winnipegin veskari Connor Hellebuyck oli tilanteen jäljiltä poissa maaliltaan, ja Rantanen pääsi laukomaan tyhjään maaliin.

Osuma oli Rantaselle kauden 25. Hänellä on nyt pisteitä 25+52=77 ja pistepörssin seitsemäs tila.

Patrik Laine on nyt jäänyt ilman maalia 15 ottelussa peräkkäin. Se toki on jo hyvin paljon miehelle, jonka oikeastaan ainoa varsinainen ase on maalinteko. Laine sai kuitenkin Avalanchea vastaan tililleen syöttöpisteen Kyle Connorin kavennusmaaliin.

Laine on edellisen kerran tehnyt maalin tammikuun 13. päivä Anaheimia vastaan.

Laine pelasi Coloradoa vastaan reilut 15 minuuttia, joista ylivoimaa noin 4,5 minuuttia. Hän sai aikaan kaksi kutia kohti Coloradon maalia.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että kumpaakaan Mikko Rantasta tai Patrik Lainetta ei nähdä Suomen maajoukkueessa MM-kisoissa. Colorado on nyt Läntisen konferenssin kahdeksas ja Winnipeg kolmas.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia