VIDEO: Patrik Laine iski viidesti St. Louis Bluesin verkkoon

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine oli viime yönä elämänsä iskussa

Suomalainen NHL-tähti Patrik Laine on löytänyt alkukaudesta paikoitellen kateissa olleen maalijyvänsä. Mies ei turhaan ottanut paineita, vaikka maaleja ei syntynyt vaan hän odotti rauhassa koska ketsuppipullo poksahtaa auki.

Suomessa pelattujen NHL Global series otteluissa syntyneiden osumien jälkeen maaliverkko on alkanut jälleen heilua huimaan tahtiin myös Pohjois-Amerikassa. Tästä viimeisimpänä maagisena osoituksena Laineen hieno viiden maalin ilta St. Louis Bluesia vastaan. Laine iski viisi maalia, kun Winnipeg voitti St. Louisin 8–4. Kaiken kaikkiaan suomalaisnuorukainen on tehnyt uskomattomat 11 maalia neljässä viime pelissään. Hän nousi samalla kertaheitolla NHL:n maalipörssin johtoon 19 osumalla. Puheet kriisikaudesta voitaneen siis unohtaa?

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Laineen viime yön suorituksen merkitystä korostaa se fakta, että hänestä tuli vasta kolmas pelaajaa kauden 1997 – 1998 jälkeen joka on onnistunut takomaan viisi maalia samassa ottelussa. Kaksi edellistä tempun tekijää ovat Marian Gaborik vuonna 2007 ja Johan Franzen vuonna 2011.

Alla video jossa koko maalikavalkadi:

Mitä 99 maalia jos NHL-urallaan tehnyt Laine itse tuumi iltapuhteestaan? – Tuntui kuin joka kerta kun koskin kiekkoon, se meni jotenkin sisään, Laine sanoi Jetsin Twitter-tilillä julkaistussa haastattelussa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia