Lauri Markkanen ei viihdy Chicago Bullsissa, siirto tulossa kesällä?

Chicagolaiset urheilutoimittajat ovat kertoneet, että Lauri Markkanen ei viihdy Bullsin nykyisessä valmennuksessa. Toimittajien mukaan Markkanen haluaa siirron mahdollisimman pian.

Lauri Markkanen Chicaog Bulls

Lauri Markkanen haluaa huhujen mukaan pois Chicago Bullsista. Bullsin faniforumeilla on alkanut tulla useastakin lähteestä viestejä, että Markkanen on tyytymätön. Jotkut ovat arvelleet sitäkin, että suomalainen ei viihdy Chicagon suurkaupungissa.

Daniel Greenberg -niminen urheilukirjoittaja on Twitterissä kirjoittanut, että ”jos homma jatkuu samanlaisena, niin Markkanen ei halua jäädä. Hän ei halua pelata tässä systeemissä. Kun hän pääsee lähtemään, niin hän lähtee”.

Chicago Sun-Times lehden toimittaja Joe Cowley sanoi radiohaastattelussa samaa. Markkanen on kyllästynyt Bullsin tekemiseen.

Toimittajien puheiden jälkeen faniforumeilla alkoi nousta huomioita Markkasesta. RealGM -forumilla julkaistiin kirjoitus, joka tuntui tulevan joltain, joka tuntee Markkasen tai ainakin on lähellä seuran sisäpiiriä.

Kirjoittaja totesi postauksessaan, että Markkanen pitää edelleen Chicagosta. Sää tuntuu tutulta, perheellä on mukava koti ja ihmiset ovat mukavia.

Paljon ongelmia Bullsin kanssa

Markkanen ei pidä siitä, että Bullsin systeemi yrittää tehdä hänestä lihaksikkaan sentterin, joka vain seisoo kulmassa paiskomassa kolmisia ja puolustuksessa yrittää saada pallonriistoja. Viime kesänä Markkanen oli kirjoittajan mukaan viettänyt aikaa päävalmentaja Boylenin kanssa, ja Boylen oli antanut ymmärtää, että Markkaselle olisi tarjolla aivan erilainen rooli.

Markkanen ei kirjoittajan mukaan myöskään pitänyt siitä, että kun hän kauden avausottelussa teki 35 pistettä ja otti 17 levypalloa, niin valmennus ripitti häntä joukkueen edessä, koska Markkanen ei pelannut systeemin mukaan. Markkanen otti heittoja, jotka systeemissä oli kielletty, eli kolmen-neljän metrin hyppyheitot. Markkasta syytettiin itselleen pelaamisesta.

Lisäksi kirjoittakan mukaan Markkasella on ollut ongelmia parin joukkuekaverin kanssa, jotka eivät pidä suomalaisesta. Eurooppalainen, joka ei juo eikä vietä aikaa ”hookkereiden” kanssa ei ole kaikkien mieleen. Anteeksi on pyydetty ja annettu, mutta ilmapiiri on silti outo.

Markkanen on myös pettynyt omaan pelaamiseensa, ja hän ilmeisesti haluaa uuden alun.

On tässä sitten totuutta enemmän tai vähemmän, niin joka tapauksessa Chicago Bulls on suossa. Juokkue pitää sitkeästi kiinni pelaajia rajoittavasta systeemistä, vaikka voittoja ei tule. Jos Bullsin omistajalla on yhtään ymmärrystä, niin jotain muutoksia kesällä tulee. Markkasen kohdalla kelvolliset vaihtoehdot olisivat joko uusi valmennus tai uusi seura.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia