Lauri Markkanen hankkii muskeleita

Lauri Markkanen on viettänyt pitkän kuuman kesän hikoilemalla chicagolaisilla punttisaleilla. Kiloja on tullut useampikin, eikä se ole läskiä. Saa nähdä kuin uudet muskelit vaikuttavat peliin?
markkanen

Lauri Markkanen ei ilmeisesti ole tulossa Susijengin seuraaviin MM-karsintaotteluihin. Markkanen on mieluummin Chicagossa valmistautumassa pikapuoliin alkavaan NBA-kauteen nostamalla rautaa ja kasvattamalla hauista.

Markkasen tavoite kauden alla on vahvistua. Ei pelkästään siksi, että lihaksikkaampana hän pärjäisi paremmin NBA:ssa korin alla, vaan myös siksi, että parempi lihaskunto voisi helpottaa rookie-kautena vaivannutta selkää.

Chicago Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg sanoi jo viime kauden lopulla, että Markkasen tärkein tehtävä kesällä on tehdä työtä lihasten kanssa.

Ja kyllähän Markkanen on tehnyt hommia punttisalilla. Aikaisemmin kesällä Twitteriin postatussa kuvassa Jyväskylän mies näytti jo selvästi viime kautta vahvemmalta.

 

NBA-toimittajat ovat noteeranneet Markkasen kesäharjoittelun. ESPN -kanavan Zach Lowe sanoi, että Bulls haluaa Markkasen hankkivan lihasta, että hän voisi pelata enemmän sentterin paikalla. Chicago Tribunen KC Johnson taas on jutellut harjoituskaudella Markkasen kanssa, ja jutustelussa kävi ilmi, että Markkanen on paisunut viime kaudesta jo melkolailla.

”Kaikki sanovat, että olen isompi, mutta enpä tiedä. Sen tiedän, että hyvältä tuntuu. Painoa on tullut yli kuusi kiloa lisää. Tunnen olevani vahvempi. Toivottavasti saan pidettyä nämä lihakset, sillä uskon että se parantaa peliäni”, Markkanen sanoi.

Markkanen on kehittynyt edelleen mainion rookie-kauden aikana, mutta Bullsin joukkueen dynamiikka on edelleen arvoitus. Viime kaudella Markkanen oli vaikeuksissa, kun Kris Dunn ja Zach LaVine olivat kentällä, ja nyt vielä Jabari Parker ja Wendell Carter jr ovat kuvioissa mukana. Bullsissa on paljon pelaajia, jotka haluavat palloa, mutta kukaan ei ole vielä sellainen auktoriteetti, joka pistäisi paketin järjestykseen.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia