Lauri Markkasen kausi on ohi

Lauri Markkasella on rasitusoireita, ja Bulls laittoi miehen loppukaudeksi sivuun. Tämä sopii Chicagolle, loppukaudella kannattaa hävitä ja saada hyvä draft -vuoro.

Markkanen, Chicago Bulls

Lauri Markkasen kausi on ohi. Markkasen seura Chicago Bulls ilmoitti, että Markkasella on rasitusoireita, ja varotoimenpiteinä joukkue pitää miehen sivussa loppukauden.

Markkanen kärsi ottelussa Toronto Raptorsia vastaan kovasta sydämen sykkeestä ja heikotuksesta. Suomalainen laitettiin testeihin, joissa ei kuitenkaan löytynyt mitään hälyyttävää.

Bullsin pomomies John Paxson totesi, että seura tekee lääkäreiden kanssa töitä selvittääkseen Markkasen ongelman syyt.

Päävalmentaja Boylen taas totesi, että seura on pettynyt tilanteeseen, ja toivoo, että Markkanen olisi pian taas kunnossa.

Katso myös  NBA-vedonlyönti | Vedonlyöntivihjeet lähteistä

Markkasen siirtyminen sivuun on varmasti myös mieluisaa Bullsille, koska joukkueelle on paljon edullisempaa hävitä kauden loput ottelut. Keskiviikkoa Chicago jo hävisi Portland Trail Blazersille pistein 98–118.

Bullsin jääminen pudotuspelien ulkopuolelle on ollut selvää jo pitkää, ja nyt hävitään, että varaustilaisuudessa olisi parempi draft -vuoro.

Chicagolla on vielä kuusi ottelua runkosarjaa jäljellä. Tällä hetkellä se on NBA:n neljänneksi kehnoin joukkue.

Lauri Markkanen pelasi kuluvalla kaudella 52 ottelua. Alkukausi meni kyynärpäävamman hoidossa. Markkasen kauden keskiarvoiksi tuli lopulta 18,7 pistettä, 9 levypalloa ja 1,4 syöttöä.

Markkanen teki helmikuun lopulla Boston Celticsiä vastaan uuden NBA:m piste-ennätyksensä 35 pistettä:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia