Lehdet: Hazard jo sopinut siirrosta Real Madridin kanssa

Eden Hazard on useasti sanonut haluavansa joskus Real Madridiin. Kesällä taitaa tulla lähtö, ehdot on jo ilmeisesti sovittu.

Eden Hazard, Chelsea

Eden Hazardin siirtyminen Chelseasta Real Madridiin on hyvin lähellä. Espanjalainen Sport -julkaisu on jo uutisoinut, että Hazard on sopinut Realin kanssa viiden vuoden sopimuksesta. Hazard vaihtaisi uutisen mukaan Lontoon Madridiin ensi kesänä. Sportin mukaan Hazardin palkkio Realissa olisi noin 14 miljoonaa puntaa vuodessa.

Belgialaisen Hazardin lähdöstä Real Madridiin on puhuttu jo pitkään. Hazard on itse sanonut haluavansa pelata Realissa, ja kun Realin on vielä pakko uudistaa joukkuetta surkean kauden jälkeen, niin palaset loksahtavat kohdalleen.

Viikolla Hazard puhui lehdistölle ihaillen Real Madridin managerista Zinedine Zidanesta, ja Zidane on ilmeisesti jo ottanut yhteyttä Hazardiin. Hazardista Zizou voisi saada samanlaisen kärkipään johtopelaajan joka Cristiano Ronaldo oli Realille Zidanen edellisellä managerikaudella.

Chelsea saattaa olla vielä esteenä siirrolle. FIFA antoi hiljattain Chelsealle kahden siirtoikkunan siirtokiellon, ja saattaa olla, että joukkue ei halua luopua tähdestään, kun korvaajan hankkiminen ei ole mahdollista.

Hazardin sopimus Chelsean kanssa päättyy vuonna 2020, ja varmasti Chelsea myös haluaa saada miehestä rahat. Sopimuksen loppuun odottaminen antaisi miehelle mahdollisuuden lähteä Madridiin ilmaiseksi.

Hazard on ollut Chelsean ehdoton avainpelaaja myös vaikeina aikoina. Hän tuli Chelseaan vuonna 2012 ranskalaisesta Lillestä. 330 ottelussa Chelsean kanssa Hazard on tehnyt 105 maalia.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia