Lehkosuolle potkut, Koskela Klubin uudeksi valmentajaksi

Mika Lehkosuo sai potkut, kun HJK pelasi kahdeksan voitottoman ottelun putken. Uusi päävalmentaja löytyi Rovaniemeltä, Toni Koskela.

mika lehkosuo

Mika Lehkosuo on saanut potkut HJK:n päävalmentajan pestistä. Klubi on ollut tällä kaudella Veikkausliigassa suorastaan surkea. Ylivoimaisilla resursseilla Suomen kentillä operoiva on nyt pelannut Veikkausliigassa kahdeksan ottelua ilman voittoa. Joukkueen viimeinen peli oli surkea 0-3 -tappio Lahdessa. Klubin viimeinen voitto on huhtikuun alusta, kun se voitti Maarianhaminan kotonaan 2-1.

Lehkosuo on ollut Klubin päävalmentajana vuodesta 2014 lähtien. Nyt uusi mies hommassa on Toni Koskela, joka oli ennen uutta nimitystä RoPS:n päävalmentaja. Koskela on entinen pelaaja, mutta hän joutui lopettamaan uransa jo 26-vuotiaana lukuisten loukkaatumisten vuoksi. Koskela on syntyisin Helsingistä.

36-vuotias Koskela oli ennen Rovaniemen keikkaa osa Lehkosuon valmennusryhmää HJK:ssa.

”On mahdotonta sanoa HJK:lle ei”, Koskela sanoi siirtojulkistuksen jälkeen Ilta-Sanomille.

HJK on nyt sarjataulukossa sijalla kuusi. Kymmenestä ottelusta se on voittanut vain kaksi ensimmäistä, saldo on 2-6-2 ja maaliero surkea 9-12. Klubi on siis tehnyt alle yhden maalin per ottelu.

Lehkosuokin tuntui viimeisen Lahti-ottelun jälkeen jo heittäneen pyyhkeen kehään.

”Kun johtajat löytävät paremman ihmisen tekemään tätä hommaa, sitten esimieheni varmaan tekevät ratkaisuja sen suhteen”, hän sanoi ottelun jälkeen.

Nyky-HJK menestyisi varmaan yhtä hyvin vaikka kenen tahansa naapurin miehen valmentamana.

HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kiitteli Lehkosuota panoksestaan Klubille. Lehkosuo oli pelaajana joukkueen kapteeni, ja valmentajana hän vei seuran Suomen mestariksi kolmesti 2014, 2017 ja 2018.

”Lehkosuo on hieno ihminen ja hieno valmentaja. Rationaalinen siinä mielessä, että hyvässä hengessä keskustelimme”, Riihilahti sanoi Ilta-Sanomille.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia