Lewandowski Madridiin?

Real Madrid tarvitsee uusia tähtiä, ja varsinkin kärkipäässä on ongelmia. The Sunin mukaan puolalainen Robert Lewandowski oli menossa Espanjaan.

Real Madrid tarvitsee uuden kärkimiehen. The Sun uutisoi, että Real olisi jo tehnyt alustavan sopimuksen Bayern Munchenin puolalaiskärjen Robert Lewandowskin kanssa. 29-vuotiaan Lewandowskin siirtymisestä Real Madridiin on huhuttu jo kuukausia.

Real Madridin seurapresidentti Florentino Perez on pakotettu tuomaan kauden jälkeen uusia tähtiä joukkueeseen. Kuluva kausi on ollut Realille paha pettymys, se ei pelaa La Ligan voitosta, vaan paikasta neljän joukkoon.

Robert Lewandowski palkkasi aiemmin tänä vuonna itselleen uudeksi agentiksi Pini Zahavi -nimisen kovan luokan futisagentin, ja Zahavi on pistänyt nyt tuulemaan. The Sunin mukaan siirto on enää kiinni siitä, että Bayern määrittää tarvitsemansa siirtosumman. Lewandowskin Real -sopimus on ilmeisesti kaksivuotinen, jonka jälkeen vielä olisi 12 kuukauden optio. Bayern Munchenin kanssa Lewandowskilla on sopimus vuoteen 2021 saakka.

Lewandowskin tulo Madridiin tarkoittaisi sitä, että Karim Benzeman olisi löydettävä itselleen uusi seura. Samaten Gareth Balen jatko Madridissa on epävarmaa. Cristiano Ronaldo ei ole enää entisensä, mutta seuraikoni saa varmasti itse päättää, että jääkö vai lähteekö?