Liiga-huhut: Paluumuuttajia Pohjois-Amerikasta?

Huhumyllyt jauhavat ja nyt spekuloidaan sillä että palaako nuorten maailmanmestari Sebastian Repo takaisin Liigaan? Entä mitä tekee Ville Meskanen ja Jere Karjalainen?

Liiga – Siirtohuhut

Kotimainen jääkiekko Liiga on suuntamassa pienelle joulutauolle, jonka jälkeen alkaa loppurutistus kohti kevättä ja pudotuspelejä. Vuodenvaihteen jälkeen saatetaan nähdä myös mielenkiintoisia pelaajasiirtoja, kun joukkueet yrittävät vahvistaa rivejään pudotuspelipaikkojen sekä mestaruuden metsästyksen toivossa. Me listaamme tänään muutaman hallihuhun mahdollisista siirroista keväälle ja ensi kaudelle.

Ville Meskanen – Ilves

Kaudella 2017/18 Ilveksessä pelannut ja 48 ottelussa 44 maalia tehnyt Ville Meskanen on huhujen mukaan palaamassa loppukaudeksi kasvattajaseuraansa. Meskanen on pelannut kuluvan kauden ja edellisen AHL-seura Hartford Wolf Packissa. Tämän kauden 20 ottelua eivät ole tuottaneet kuin neljä syöttöpinnaa ja ilmeisesti miehen oikeudet omistava New York Rangers ei näe Meskasessä tällä hetkellä potentiaalia. Paluu suomeen ja tuttuun seuraan voisi saada uutta vauhtia Meskaseen.

Vauhtia Liigasta ja uuteen nousuun?

Sebastian Repo – Rauman Lukko

Ville Meskasen tavoin nuori Sebastian Repo on huhujen mukaan palaamassa kotimaahan Pohjois-Amerikasta. Tällä hetkellä spekuloidaan vahvasti sillä, että Repo siirtyisi Rauman Lukkoon. Lukko antoi lähtöpassit vastikään Eero Elolle ja seura on tiedottanut etsivänsä uutta hyökkääjää. Repo on kuitenkin saanut aiheutettua jo nuoresta iästään huolimatta pientä kränää Pelicansissa sekä Tapparassa, joten voi olla siirtyminen Keski-Eurooppaan voi olla Liigaa houkuttelevampi vaihtoehto.

Jere Karjalainen – Jokerit

KHL-seura Jokereiden nuoriso myllyn läpikäynyt ja Tapparassa varsinaisesti uransa luonut Jere Karjalainen koppihuhujen mukaan palaamassa ensi kaudella kotiin. Kuusi kautta ja kaksi suomenmestaruutta Tapparassa voittanut Karjalainen hakee omien sanojen mukaan uutta värinää peliuralleen ja Jokerit olisi yksi luonnollinen suunta. On jopa huhuiltu, että Jokerit olisi jo marraskuussa tarjonnut Karjalaiselle sopimusta ensi kaudesta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia