Liiga: Kärpät - HIFK 14.02, Aaltonen heti askissa! | SUB TV & Ilmainen Live Stream! ✅

Oulun Kärpät ja Helsingin IFK kohtaavat Ystävänpäivänä 14.02.2020 Oulun Raksilassa. Katso ottelu ilmaiseksi SUB TV:ltä tai MTV.fi palvelun ilmaisena Live Streamina!

Liiga logo

Liiga: Kärpät – HIFK, ilmainen Live Stream!

Kotimaisessa jääkiekkoilun pääsarjassa, Liigassa, pelataan tänään iso ottelu, kun sarjakärki Oulun Kärpät isännöivät Raksilassa Helsigin IFK:ta. Ottelu starttaa 14.02.2020 kello 18.30 ja peli tulee varmasti tarjoamaan Ystävänpäivän kunniaksi kiihkeää tunnelmaa sekä muutaman mojovan pusun! Ottelua voit seurata täysin ilmaiseksi SUB TV:ltä, joka tarjoaa ottelulähetyksen studioineen kello 18.00 alkaen.  Lähetys myös ilmaisena live-streamina MTV.fi palvelussa!

Back-to-Back pelit

Kotijoukkue Kärpät on tällä hetkellä sarjan kärkijoukkue, helsinkiläiset sen sijaan pitävät hallussa kuudetta ja viimeistä suoraa pudotuspelisijaa. Liiga-joukkueet pelaavat tänä viikonloppuna back-to-back pelit ja myös nämä seurat kohtaavat huomenna lauantaina 15.02.2020 Klo 17.00 alkaen Nordiksella. Tällöin otteluisäntänä toimii luonnollisesti HIFK.

Kuuntele Veikkaussivujen Podcast jossa perataan viikonlopun ottelut

Tässä koko perjantai-illan Liiga-kattaus:

Juha-Matti Aaltonen ja Antti Tyrväinen heti tositoimissa!

Tämän illan ottelussa yksi erityisen mielenkiintoinen seurattava on paluun pohjoiseen tehnyt maailmanmestari Juha-Matti Aaltonen. Eilen uutisoitiin laajalti, miten Pelicans on myynyt Aaltosen Kärppiin ja fanien iloksi Juhis on heti tänään askissa. Mies on ennakkotietojen valossa istutettu kahden todellisen konkarin, Janne Pesosen ja Jussi Jokisen kanssa samaan vitjaan. Nouseeko Aaltonen heti parrasvaloihin?

Myös HIFK laittaa tänään jäälle tuoreen Pelicans-tyhjennysmyynti vahvistuksensa Antti Tyrväisen. Tyrväinen laittaa perjantai-illan huumassa varmasti tyylilleen uskollisena laidat ryskymään ensimmäisestä vaihdosta alkaen. Eihän tätä ottelua voi odottaa kuin vesikielellä!

Mikä joukkue juhlii SM-Liigan voittoa?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia