Lindsey Vonn julkaisi kuvan kilpasiskonsa takapuolesta!

Yhdysvaltalaisen alppihiihtäjän Lindsey Vonnin Super-G-kisa päättyi lyhyeen tiistaina, kun hän päätyi kovalla vauhdilla turvaverkkoihin. Nyt kaunotar osoitti kuitenkin humoristista puoltaan ja julkaisi rivohkon kuvan kilpasiskonsa osumaa ottaneesta pepusta.

Lindsey Vonn ehti laskea tiistaina alppihiihdon MM-kisoissa Ruotsin Åressa järjestetyssä Super-G:ssä ainoastaan 20 sekuntia ennenkuin iskeytyi kovaa vauhtia päin turvaverkkoja. Vonn sai tilanteesta mustan silmän, mutta sen paremmin ei mennyt joukkuekaveri Laurenne Rossilla, joka kaatui 30 sekunnin kohdalla.

Vonn esittelee Instagramissa kaksikon ottamia osumia. Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös Vonnin mustunut silmä, vaikkakin katse saattaa ensin suuntautua toisaalle. Vonn osoittaa Laurennen takapuolta jossa on valtavan kokoinen mustelma. Seuraavassa kuvassa näkyy tarkemmin Vonnin kaatumisesta mustunut silmä.

Vonnin kaatuminen näyttää erittäin rajulta, mutta onneksi hän sai omien sanojensa mukaan tilanteesta vain mustan silmän, arat lihakset ja jäykän niskan.

– Ihankuin olisin jäänyt rekan alle. Tuuli heilutti minua vähän, enkä osannut odottaa sitä yhtään.  Minun on pakko nähdä video tilanteesta, Vonn kommentoi Reutersille.

https://www.instagram.com/p/Btg60jwno2E/

Ruotsin Åressä käynnissä olevat MM-kisat ovat kolme olympiamitalia ja 82 maailmancupin kisaa voittaneella Vonnille uransa viimeiset. Vonn ilmoitti erittäin pitkän ja vaikean pohdinnan jälkeen jättävän ammattilaisuran taakseen vaikeiden ja kivuliaiden loukkaantumisten takia.

–Ihan kuin kyyneleeni olisivat kuivuneet. En vain pysty itkemään enää yhtään. Minä olen hyväksynyt nykyisen tilanteeni. Minua on lyöty maahan liian monesti, mutta olen aina noussut. Nyt on aika jättää tämä ura taakse ja siirtyä eteenpäin,  Vonn toteaa Skiracing.comissa.

NHL-tähti P.K Subban on onnen-pekka!

View this post on Instagram

I miss you ❤️ @subbanator

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia