Lionel Messi kesällä 2021 Manchester Cityyn?

Lionel Messi ja Manchester City, sopimus vain ajankysymys?

 

messi manchester city

FC Barcelona legenda ja yksi futishistorian parhaista pelaajista, Lionel Messi, paistatteli koko viime kesän otsikoissa, kun mies ilmoitti haluavansa lähteä katalaaniseurasta, jota hän on edustanut koko aikuisikänsä. 33-vuotias argentiinalainen ilmoitti elokuussa hyvin suorasanaisesti ”haluavansa lähteä pois FC Barcelonasta”, mutta Barcelona oli kuitenkin haluton purkamaan talismaaninsa sopparia kesken sopimuskauden. Näin ollen kirppu päätti jäädä vielä vuonna 2017 tekemänsä diilin viimeiseksi kaudeksi (2020/21) blaugranaan ja välttää ikävät oikeustaistelut.

Pitkä yhteinen taival tulossa päätökseensä… 

Varokaa muut seurat – City tosissaan Messin perässä

Tilanne antoi kuitenkin osviittaa siitä, että argentiinalainen tulee vaihtamaan kesällä 2021 lähes varmasti maisemaa. Yksi Messin perässä vahvasti oleva seura on Pep Guardiolan valmentama Manchester City.  City on tiettävästi haaveillut jo vuosia Messin tuomisesta Valioliigaan ja nyt siirrolla fantasioidaan Manchesterissa jo suorastaan häpeilemättömästi.

Cityn jalkapallotoimintojen operatiivinen johtaja Omar Berrada on jutustellut vastikään Manchester Evening Newsille seuraavanlaisia: ”Messi on maailman paras pelaaja, kaikki joukkueet haluavat hänet. Hän luultavasti odottaa meidän investointia itseensä. Keskitymme tällä hetkellä kuitenkin nykyiseen kokoonpanoon mutta pidämme tuntosarvet herkkinä. Uskon että meillä on tilaisuuden tullen taloudelliset resurssit tehdä sijoitus Messiin, kun se on ajankohtaista.”

Rivien välistä voi siis päätellä että City on valmis tekemään kaikkensa saadakseen Messin ja kuka ties kulisseissa on jo puhuttu henkilökohtaisista ehdoista…

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia