Lisää ongelmia Manchester Unitedissa, homma hajoaa

Mourinho on riidoissa Pogban kanssa, ja Rashfordin kanssakin alkaa mennä sukset ristiin. Syntipukkeja haetaan ja koko joukkue jakautuu leireihin. Hyvältä kuulostaa!
Mourinho ja Pogba

Manchester United todellakin hajoaa palasiksi, jonkun on lähdettävä pikapuolin. Ensin joukkue pelasi Valioliigassa kotonaan tasapelin Wolverhamptonin kanssa ja sitten alasarjaseura Derby pudotti ManU:n Liigacupista, vaikka ManU:lla oli paljon avainpelaajia kentällä.

Manageri Jose Mourinhon ja supertähti Paul Pogban riidoista kirjoitetaan lehdissä jo lähes päivittäin. Viimeksi Twitterissä on näkynyt video kaksikon kireistä väleistä, ja Mourinho on ilmoittanut, että Pogba ei ole enää koskaan ManU:n kapteeni. Mourinho ilmeisesti hermostui siitä, kun Pogba oli Derby -tappion jälkeen ladannut Instagramiin videon, jossa häntä kovasti naurattaa.

 

Uusiakin riitoja on ilmaantunut. Mourinho on kyseenalaistanut nuoren tähden Marcus Rashfordin asenteen. Mourinho antoi Rashfordille varoituksen Rashfordille, sen jälkeen kun United oli Mestareiden liigassa voittanut sveitsiläisen Young Boysin. Mourinholla oli mennyt hermo lopullisesti, kun Rashford oli skipannut kokonaan loppuverryttelyn. 20-vuotias Rashford ei ole tällä kaudella aloittanut kuin yhden Valioliiga-ottelun. Burnley -ottelussa hän sai punaisen kortin vain kymmenen minuuttia sen jälkeen, kun hän oli tullut vaihdosta kentälle.

Derby -tappion jälkeen Mourinho sanoi, että kun peli meni rankkarikisaan, ja ManU:lla oli seuraavina ampujina olivat Phil Jones ja Eric Bailly, että: ”Tiesin, että olimme ongelmissa, kun jäljellä olivat Jones ja Eric”.

Jonesin epäonnistuneeseen rankkariin ManU:n peli sitten päättyikin. ManU:n leirissä ei ilmeisesti ollenkaan pidetty siitä, että Mourinho osoitteli Jonesia ja Baillya tappion jälkeen.

Raportit Unitedin leiristä kertovat, että henkilökunta ja pelaajat ovat alkaneet valita puoliaan Mourinhon ja Pogban riidoissa. Saa nähdä kumpi voittaa, häviäjä varmasti lähtee muualle.

Vedonlyöjät huomio! Jos joukkue todellakin on näin palasina, niin ei se hyvin pelaa kentälläkään.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia