Liverpool-fanit ottavat soihduin ja tuopein vastaan Manchester Unitedin sunnuntaina!

Pool-fanit antavat kaikkensa ennen sunnuntain huippukamppailua. Auttaako psyykkaaminen?

liverpool-manchester united

Valioliigassa pelataan sunnuntaina kova kamppailu, kun vanhat viholliset Liverpool ja Manchester United kohtaavat toisensa Anfield Roadilla. North-West Derbyksi nimetty kaksintaistelu lämmittää aina molempien jengien faneja eikä tämä sunnuntai tee poikkeusta.

Liverpool-fanit toivottavat Manchester Unitedin lämpimästi tervetulleiksi!

Liverpool-fanit ovat masinoineet ottelun alla Instagramissa kampanjan, jossa pyydetään kaikkia kynnelle kykeneviä Pool-faneja saapumaan stadionille hyvissä ajoin ottelupäivänä, jotta he voivat järjestää Manchester Unitedin bussille oikein lämpimän vastaanoton.

Eräällä yli 70 000 tuhatta seuraajaa omaavalla Instagram-tilillä julistetaan muun muassa: ”Man United haluaa pysäyttää meidät kovemmin kuin kukaan muu. Meidän on näytettävä, että me olemme tosissamme ja asetettava sävel päivän kululle! Tuokaa tuopit, pyrot ja liput, näytetään arkkivihollisillemme mitä tämä ottelu tarkoittaa meille!”

Bussikulkueita nähty aiemmin muun muassa Mestarlien liigassa

Liverpool-fanit ovat ennenkin toivottaneet vieraita lämpimästi tervetulleiksi. Muun muassa Dortmund, FC Barcelona ja Mancester City ovat saaneet menneinä vuosina omat kulkueet. Vuonna 2018 UEFA mätkäisi 17 500 £ sakot Liverpoolille, kun fanit heittelivät kaljapulloja päin Man Cityn bussia. Pysyykö tilanne nyt hallinassa vai nähdäänkö yli lyöntejä? Itse kentällä ainakin odotetaan Liverpoolin yli kävelyä ManU:sta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia