Liverpool hankkii pelaajia, uusi maalivahti ostolistalla

Liverpool pelasi mainion kauden, ja vielä se aikoo parantaa joukkuettaan kesän siirtoikkunan aikana. Jos kaikki natsaa, niin Poolin avauskokoonpano on ensi kaudella suorastaan erinomainen.

Liverpool ei taida antaa Mestareiden liigan finaalissa pahasti epäonnistuneelle maalivahdille Lorin Kariukselle uutta mahdollisuutta. Daily Mailin tietojen mukaan Liverpool on hanakasti AS Roman mainion brassiveskari Alissonin perässä.

AS Romalla on rahahuolia, ja tämä saattaa pakottaa seuran myymään maalivahtinsa. Daily Mailin mukaan roomalaiset haluavat Alissonista 60 miljoonaa puntaa, ja Liverpool varmasti olisi valmista tämän maksamaan. UEFA antoi AS Romalle Fair Play rangaistuksen vuonna 2015, ja tämä painaa seuran taloutta edelleen. UEFA:n rangaistus oli kolmevuotinen, ja Liverpool on ollut tehokkain AS Roman kuppaaja. Viime kesänä Roman oli pakko myydä Mo Salah Poolille saadakseen taloutensa tasapainoon.

AS Romalle menee taloudellisesti hieman paremmin kuin parina viime vuotena, mutta silti seuralla on niin tiukkaa, että se meinasi jo tammikuussa myydä Edin Dzekon Chelsealle.

 

Liverpool on muutenkin kesän aikana petraamassa joukkuettaan. Seura jo osti brassikeskikenttämiehen Fabinhon Monacosta korvaamaan poislähtevät Emre Canin aukkoa. RB Leipzigin Naby Keitan kanssa Liverpool on jo sopinut siirrosta. Neljäs uusi mies Poolin kiikarissa on Lyonin Nabil Fekir, joka on jo kauan sitten merkattu Liverpoolissa Philippe Coutinhon seuraajaksi.

Jos kaikki osaset loksahtavat kohdalleen, niin kyllä on Liverpoolin avauskokoonpano erinomainen ensi kaudelle. Vai mitä sanotte tästä?

Liverpoolin avaus:

Alisson – Robertson, Van Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Keita, Fabinho, Henderson – Mane, Firmino, Salah

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia