Liverpool myy tukun pelaajiaan

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp on käyttänyt kymmeniä miljoonia puntia uusien pelaajien hankkimiseen. Nyt pitäisi saada saa miljoonaa puntaa kasaan myymällä.
Loris Kariuksen epäonninen Mestareiden liigan finaali

Liverpool on hankkinut kesällä muutaman laatupelaajan joukkueeseensa. Nyt manageri Jurgen Kloppin olisi myytävä pelaajia pois 100 miljoonalla punnalla, kirjoittaa englantilainen Daily Mail -lehti. Lehti kertoo, että tarvittava summa tulisi kasaan, kun miehistöstä raivataan muualle kymmenen vähälle peliajalle jäänyttä pelaajaa.

Ensimmäisenä poislähtöä pohtii Liverpoolin viime kauden ykkösmaalivahti Loris Karius. Liverpool hankki hiljattain 67 miljoonalla punnalla brassivahti Alissonin, ja tämä mitä todennäköisimmin pudottaa Kariuksen vaihtopenkille. Liverpool ei ole Daily Mailin mukaan vielä saanut tarjouksia Kariuksesta, mutta kaikki varmasti ymmärtävät, että 25-vuotiaan Kariuksen olisi parempi hakea ykkösvahdin paikka muualta.

Jos Karius päättää jäädä Liverpooliin taistelemaan pelipaikasta, niin sitten belgialainen Simon Mignolet joutuu ulos. Valioliigaan noussut Fulham on jo kysellyt Mignoletin perään, mutta hintapyyntö on ollut liian kova.

Pitkään loukkaantuneena ollut Danny Ings on varmasti myös lähdössä muualle Anfieldilta. Ingsin tulisi Liverpoolissa olemaan todella hankala saada peliaikaa, kun avauskokoonpanoon on tarjolla Salahin, Firminon ja Manen tasoisia tähtiä. Ingsin hinnaksi on arveltu 20 miljoonaa puntaa. Hänen uransa oli mainiossa nousussa ennen pahaa loukkaantumissta vuonna 2015. Ings pääsi jo maajoukkueeseenkin ennen pitkää sairastupakomennusta. Leicester, Newcastle, West Ham, Southampton ja Crystal Palace ovat jo olleet kiinnostuneita Ingsistä.

Belgialainen kärkimies Divock Origi on aikalailla samassa tilanteessa kuin Ings, parempi olisi lähteä muualle. Origi oli viime kauden lainalla Wolfsburgissa. Nyt ainakin Valencia on ollut hieman kiinnostunut miehestä, hintaa olisi 27 miljoonaa puntaa.

Laituri Lazar Markovicista ovat olleet kiinnostuneita ainakin Anderlecht, Leganes ja Getafe. Keskikentän Pedro Chirivella saattaa olla menossa Sporting Lisboniin.

Jurgen Kluppin ensimmäinen hankinta, Marko Grujic, oli viime kauden lainalla Cardiffissa, ja nyt Lazio haluaisi hänet. Liverpool tosin vaatii miehestä 20 miljoonaa puntaa.

Ben Woodburnin ja Sheyi Ojon Liverpool mielellään päästäisi lainapestillä muualle vielä kehittymään.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia