Lokakuussa urheiluherkkua huokeaan hintaan!

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna ei tarvitse tekemistä miettiä.
EPLfi-Ufcfi

Lokakuun ensimmäinen viikonloppu on todellinen penkkiurheilijan unelmaviikonloppu. Tällä viikolla on nimittäin tippunut kahdesta eri lähteestä kukkarolla todella mukavia uutisia!

Ensinnäkin jalkapallonystäviä hellitetään, sillä että Yleisradio näyttää YLE:n TV2 kanavalla yhteistyössä Viasatin kanssa Liverpoolin ja Manchester Cityn välisen kohtaamisen sunnuntaina 7.10. Kahden mestarisuosikin kohtaamisen selostaa MM-kisoistakin tuttu Matti Härkönen kello 18.15 alkavassa lähetyksessä. Lokakuun lopussa Härkönen pääsee uudelleen äänen, kun YLE televisio myös Tottenham – Manchester City ottelun. Mahtava nähdä, että viime vuonna 19 vuoden tauon jälkeen YLE:lle palanneet Valioliigalähetykset saavat jatkoa vielä tälläkin kaudella.

BONUS: Bonus jopa 300€, tai talleta 10€, saa 50€
Pelaa nyt

Myös kamppailulajien ystävät saivat iloisen yllätyksen. Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin UCF-ottelu ei olekaan ennakkotiedoista poiketen PPV-ottelu. Viaplay ilmoitti ottelun varmistettua, että ottelupassin hinta on peräti 59,95€, mutta yhtiö kumosi eilen tämän. Koko UFC229 otteluilta on nyt kokonaisuudessaan nähtävissä osana Viaplayn urheilupakettia! 6.10 käytävä ottelu tuleekin varmasti nyt keräämään isomman potin silmäpareja, mitä se olisi tullut keräämään erillisen maksumuurin takana. Olisiko tämä hyvä paikka, vaikka aktivoida 1kk:n ilmainen kokeilujakso Viaplay palveluun?

Lue myös:

UFC Mestaruusottelu Conor McGregor – Khabib Nurmagomedov 6.10.2018

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia