Lukaku ei osu tyhjäänkään maaliin

Manchester United on lähes kriisijoukkue, Jose Mourinho on entistä äksympi, ja Romelu Lukaku potkii pallot ohi tyhjän maalin.
Lukaku ei osu Tottenhamin maaliin

Manchester Unitedilla menee heikosti. Viime kierroksella se sai kotikentällään Old Traffordilla 0-3 neniin Tottenhamilta. Brittilehdet kirjoittavat, että ManU:ssa tiedetään jo totuutena, että jos joukkue häviää seuraavan ottelunsa Burnleyn kentällä, niin sitten Jose Mourinho saa kenkää.

United tarvitsee maalintekijöitä. Spurs -ottelussa se hallitsi peliä selvästi avauspuoliskolla, mutta maalit jäivät tekemättä. Ja sitten Tottenham teki kolme kassia, ja homma oli ohitse.

Manageri Mourinho osti kesällä 2017 joukkueen ykköskärjeksi Evertonista Belgian maajoukkueen järkäleen Romelu Lukakun.

Vaan ei taida olla Lukakusta nykykunnossaan Unitedin pelastajaksi. Spurs -ottelussa Lukaku missasi avoimen maalin reilun vartin pelin jälkeen. Jos Lukaku olisi saanut pallon tyhjään maaliin, niin tilanne Unitedin leirissä voisi nyt olla aivan toinen.

 

Paljastava tilanne Romelu Lukakun nykykunnosta kävi Tottenham -ottelun lämmittelyssä. Lukakun oli tarkoitus laukoa pallo maalia kohti rankkaripilkun paikkeilta, mutta kuti taisi paremminkin osua kulmalippuun.

 

Lukaku oli mainio maalintekijä Evertonissa, ja samaten Belgian maajoukkueessa. Ennen siirtymistään Manchesteriin Lukaku teki Evertonille kaudella 2016-17 25 Valioliiga-maalia. Viime kaudella hän teki ManU:ssa vielä 16 osumaa. Tällä kaudella liigamaaleja mies on tehnyt yhden.

Venäjän MM-kisoissa Lukaku oli yksi tähdistä. Hän teki alkulohkossa yhteensä neljä maalia.

Mikä siinä on, että Unitedissa mies näyttää taantuneen?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia