Maailman kallein pelaaja ei ole Mbappe, Neymar, Messi vaan ...

Kallein pelaaja on nuori portugalilainen Francisco Trincao. Barcelona on hinnoitellut nuorukaisen arvoksi 550 miljoonaa dollaria.

Leo Messi, Barcelona

Maailman kallein pelaaja ei ole Leo Messi eikä se ole Neymar tai Kylian Mbappe.

Kallein on Francisco Trincao, hinta on 550 miljoonaa dollaria. Trincao pelaa tällä hetkellä portugalilaisessa Bragassa, mutta kesällä hän siirtyy Barcelonaan. Barca maksoi Trincaosta reilut 34 miljoonaa dollaria, ja samalla seura laittoi 20-vuotiaalle Trincaolle 550 miljoonan taalan hintalapun, jos joku hänet haluaisi Barcelonasta ostaa.

Trincaosta on tullut tällä kaudella tärkeä osa Bragan joukkuetta. Hän on tehnyt 21 ottelussa kolme maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä. Braga on tällä kaudella jo voittanut Portugalin Liigacupin.

Trincao on taitava vasuri, jota Euroopan suurseurat ovat kiikaroineet sen jälkeen, kun nuori mies oli mukana Portugalin voittaessa alle 19-vuotiaitten EM-turnauksen vuonna 2018. Trincao teki turnauksessa eniten maaleja ja antoi eniten maalisyöttöjä.

-Trincao on nopea ja tekniksesti lahjakas pelaaja, jolla on sellainen pelinäkemys, että hän myös luo maalipaikkoja, Barcelona kertoi tiedotteessaan.

Trincaon sopimus pitää hänet Nou Campilla kauteen 2025 saakka.

Barcelona on kyllä aikaisemmin onnistunut nuorten pelaajien hankinnassa. Leo Messikin tuli Barcaan jo 13-vuotiaana.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia