Maailman paras shakin pelaaja on fantasy-futiksen mestari

Shakin maailmanmestari Magnus Carlsen on noussut Valioliigan virallinen fantasy-futis -sarjan kärkeen. Takana on miljoonia pelaajia.

Magnus Carlsen, Norja

Maailman paras shakin pelaaja, norjalainen Margus Carlsen, on mestari myös Fantasy -futiksessa. Carlsen on tällä hetkellä Valioliigan virallinen Fantasy-liigan ykköspaikalla. Liigassa on mukana yli seitsemän miljoonaa joukkuetta, joten kyllä Carlsenin täytyy jotain tietää futiksestakin.

Carlsenin joukkue Kjell Ankedal sai viime peliviikolla komeat 74 pistettä, ja nyt joukkue on kärjessä pisteen erolla kakkoseen. Liverpoolin Mohammed Salad on Carlsenin joukkueen kapteeni, ja hän teki viime kierroksella kaksi maalia Watfordin verkkoon. Salahin pistesaalis oli komeat 32 pistettä.

Carlsen vaihtoi Twitter -profiiliinsa hiljattain tekstin: “World Chess Champion. The highest ranked chess player in the world. Current (live) #1 Fantasy Premier League player.”

Vaikka Carlsen on tällä hetkellä ykköspaikalla, niin tuskin kuitenkaan kauan. Maanantai-iltana Valioliigassa pelataan ottelu Crystal Palace vastaan Brighton. Tuossa pelissä ei ole kentällä yhtään Carlsenin pelaajaa, mutta kakkospaikan Nick Tannerilla on kentällä kolmekin miestä.

Carlsen on sitä mieltä, että hänen Fantasy -menestyksensä on vain tuurista kiinni, mutta kyllä siinä jotain muutakin pitää olla, kun taakse on jäänyt miljoonia pelaajia. Shakissa on kyse analysoinnista, ja niin fantasy-futiksessakin.

Carlsenin joukkue viime viikonlopun kierroksella oli seuraava: maalissa Tottenhamin Gazzaniga; puolustuksessa Liverpoolin Alexander-Arnold, Leicesterin Söyüncü ja Sheffield Unitedin Lundstram; keskikentällä Liverpoolin Mane ja Salah sekä Spursin Son ja Alli; hyökkäyksessä Sheffield Unitedin Mousset, Leicesterin Vardy sekä Chelsean Abraham.

Tässä Carlsenin joukkue:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia