Maailmanennätyssumma Milan Skriniarista?

Inter Milanin 23-vuotias puolustaja Skriniar on haluttu mies, Manchester United todella haluaisi miehen ja nyt Chelseakin on tullut mukaan kuvioihin.
Inter Milanin Skriniar

Tammikuun siirtoikkunan kuuma nimi on Inter Milanin slovakialainen puolustaja Milan Skriniar. Miehen hinnaksi on arvioitu 70 miljoonaa puntaa, ja ainakin Manchester United sekä Chelsea ovat brittilehtien mukaan tosissaan jahtaamassa Skriniaria.

Jose Mourinho ja samaten myös Maurizio Sarri ovat tyytymättömiä joukkueidensa puolustukseen, tätä ongelmaa Skriniar tulisi paikkaamaan. Skriniarin lempinimi on The Locker, eli kaappi tai lukitsija, ja nimi on ilmeisesti annettu siksi, koska Skriniar laittaa puolustuksen lukkoon.

Inter Milan on ilmoittanut, että Skriniar ei lähde seurasta kuin puolustajien maailmanennäyssummalla. Nykyinen ennätys on 75 miljoonaa puntaa, jonka Liverpool maksoi Southamptonille Virgil van Dijkista.

Aivan pelkkää suitsutusta Skriniar ei ole saanut. Slovakian maajoukkueen päävalmentaja Jan Kozak otti loparit kun maajoukkuekeikan aikana Skriniar ja kuusi muuta joukkueen pelaajaa tulivat myöhässä takaisin juhlista.

Uutiset Italiasta ovat kertoneet, että Skriniar olisi tyytymätön , koska Inter ei maksa hänelle sen verran kuin hän haluaisi.

Se ei ole yllätys, että Manchester Unitedin Jose Mourinho yrittää saada joukkueeseensa laatuluokan pakkeja, mutta Chelsean tilanne on uusi. Chelsean manageri Maurizio Sarri joutuu nyt tulemaan toimeen vanhenevien veteraanien ja turhautuvien nuorukaisten kanssa.

Brasilialainen toppari David Luiz on ollut Sarrin kanssa aivan eri pelaaja kuin Antonio Conten kaudella, mutta Luiz on kauden lopulla jo 32-vuotias. Kapteeni Gary Cahill on jo 32-vuotias, eikä hän enää mahdu joukkueeseen. Cahill saanee lähteä loppukaudeksi lainalle toiseen seuraan.

Tanskalainen toppari Andreas Christensen taas on ollut tyytymätön viime aikoina, kun vastuuta ei ole tullut.

Chelsean ongelma Skriniarin kanssa lienee raha. Seura maksoi kesällä 71 miljoonaa puntaa maalivahdistaan Kepasta.

Manchester Unitedilla ei ole rahasta pulaa, mutta haluisiko Skriniar Mourinhon jengiin?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia