Mail On Sunday: Real Madrid tarjoaa Neymarista 307 miljoonaa puntaa!

Real Madrid todella haluaa Neymarin. Se on valmis maksamaan brasilialaistähdestä paljon enemmän kuin miehen sopimuksen ulosostopykälä määrää, jos Neymar vain tulee Madridiin heti kesällä.
Brasilialainen Neymar

Real Madrid taitaa todella haluta Neymarin. Mail On Sundayn ja The Sunin mukaan Real Madrid on valmis maksamaan Neymarista 307 miljoonaa puntaa, joka on 44 miljoonaan enemmän kuin Neymarin PSG:n sopimuksen irtiostosumma. Irtiostopykälä tulee voimaan syyskuussa, ja Real Madrid haluaisi Neymarin heti ennen ensi kauden alkua.

Brassitähti on parantunut mainiosti kevään vammastaan, ja hän on täysin kunnossa Venäjän MM-kisoissa. Brasilian joukkue on turnauksen ykkössuosikki, ja jos kaikki menee joukkueelta putkeen, niin Neymarista saattaa tulla Venäjän kisoissa jalkapallomaailman ehdoton ykköstähti.

Brassi Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:n joukkueeseen viime vuoden kesällä silloisella käsittämättömällä maailmanennätyssiirtosummalla 198 miljoonaa puntaa.

PSG:n ja Neymarin sopimuksen irtiostopykälä kirjoitettiin, että Neymar pysyisi Pariisissa ainakin 18 kuukautta, ja siksi pykälän summa laitettin tarpeeksi korkeaksi. Epävarmuus takavuosien suurimman galacticon Cristiano Ronaldon ympärillä on saanut Real Madridin hanakasti jahtaamaan Neymaria. Neymar on vasta 26-vuotias, ja jos hän asettuisi Madridiin, niin hän voisi olla joukkueen johtotähti ainakin seuraavat kuusi vuotta.

Ronaldolla on vielä kolme vuotta jäljellä sopimuksestaan Realin kanssa, mutta hän on kovasti vihjaillut poislähdöllään, tai sitten halulla saada parempi sopimus. Ronaldon nykyisen sopimuksen vuosipalkka on 22 miljoonaa puntaa, ja se on kymmenen miljoonaa vähemmän mitä Neymar ja Messi saavat. Tämä harmittanee Ronaldoa, hänen taitaa olla hankala tulla toimeen palkallaan. Real on Daily Mailin mukaan tarjonnut Ronaldolle 28.5 miljoonan punnan vuosipalkkaa. Saas nähdä riittääkö summa, matkaa Messin ja Neymarin palkkaa on vielä useampi miljoona.

Real Madrid on myös uuden managerin perässä. Lehtitietojen mukaan Massimiliano Allegri, Antonio Conte, Julian Nagelsmann ja Mauricio Pochettino ovat kieltäytyneet.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia