Manchester Cityn Pep Guardiola on uusi Juventus-valmentaja?

Pep Guardiola on sitkeästi kiistänyt siteensä Juventukseen mutta yhtä sitkeästi media väittää että miehellä on sopimus Vanhan Rouvan kanssa.

Guardiola juventus valmentaja

 

Italialainen jalkapalloseura ja Serie A:ta lähes kymmenen vuotta dominoinut Juventus on päättänyt päävalmentaja Massimilliano Allegrin työsuhteen. Seura julkaisi asiasta tiedotteen omilla kotisivuillaan viime perjantai-iltapäivällä. Huhujen mukaan perjantaina 14.6 Torinossa jyrisee jälleen.

Koko stadioni suljettu yleisöltä?

 

Allegri ei pystynyt voittamaan Mestarien liigaa ❌

Max Allegri ehti olla Juventuksen penkin takana vuodesta 2014 alkaen. Mustavalkoiset voittivat tuon ajanjakson aikana neljä italian mestaruutta, neljä Italian Cupia sekä saavuttivat kaksi Mestarien liigan finaalipaikkaa. Menestys ei kuitenkaan ollut nähtävästi riittävää vaan nyt Allegrin on aika etsiä uusia haasteita. Juventus haluaa epätoivoisesti voittaa Mestarien liiga pokaalin ja italiomediat ovat jo 100% varmoja siitä että tätä menestystä seuralle lähtee seuraavaksi tuomaan managerivelho Pep Guardiola. 

Manchester Cityn manageri Guardiola on itse todennut useaan otteeseen että hänellä on vielä kaksi vuotta jäljellä nykyistä sopimusta Valioliigaseuran kanssa eikä hän ole halukas lähtemään kesken sopimuskauden Juventukseen tai Italiaan. Football-Italian mukaan Guariola olisi kuitenkin tavannut eilen tiistaina Milanossa Juventuksen johtohahmoihin lukeutuvan Fabio Paraticin. Pian tapaamisen pääättymisen jälkeen radiokanava Radio Sportiva julisti että deal is done: ”Tänään oli ratkaiseva päivä. Päätös on syntynyt, Guardiola on uusi valmentaja 4 – vuotisella sopimuksella. Done deal.”

 

Mitä sinä luulet, tuleeko Guardiolasta uusi Juventus-manageri vai onko monesta yhteensattumasta vedetty vain liian monta sopivaa johtopäätöstä?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia