Manchester United -fani tyrmää Ole Gunnar Solskaerin Twitterissä

Manchester Unitedilla on ollut monta manageria sen jälkeen, kun sir Alex Ferguson siirtyi eläkkeelle. Kaikki ovat epäonnistuneet, mutta Solskjaer taitaa olla heistä huonoin.

ole gunnar manchester united

Manchester Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjaerin, eli OGS:n, palli heiluu. ManU pelasi viime viikonloppuna kotonaan Old Traffordilla Aston Villan kanssa tasapelin 2-2, ja se oli jälleen uusi pettymys Unitedin kannattajille ja seurajohdolle.

ManU on voittanut tällä kaudella vain neljä Valioliiga-ottelua. Tämä on Unitedin huonoin kauden aloitus sitten kauden 1988-89, ja silloi ManU tuli liigassa sijalle 11.

Solskjaerin voittoprosentti Unitedin managerina on selvästi heikoin verrattuna muhin viime aikaisiin ManU -managereihin. OGS on voittanut 27,3 % otteluista. Sir Alex Fergusonin prosentti oli 59,67, Jose Mourinhon 58,33, David Moyesin 52,94, Louis van Gaalin 52,43 ja Sir Matt Busbyn 52,38.

Solskjaer on vetomarkkinoiden kakkossuosikki seuraavaksi työpaikkansa jättäväksi Valioliigan manageriksi. Unibetilla kerroin sille, että Ole Gunnar on seuraava poislähtevä tai potkut saava manageri on 7.00.

ManU:n kannattajilla alkaa mitta olla täynnä. Michael Tunstall -niminen ManU -fani on aloittanut Twitterissä ketjun, jossa käydään läpi Solskjaeriin liitetttyjä uskomuksia, ja teilataan ne kaikki.

Putoaa Valioliigasta

Huonoja pelaajakauppoja, päätöntä pelaamista

Tunstall aloittaa ketjunsa siitä, että OGS sanoi haluavansa eroon ManU:n hukkapelaajista, ”deadwoodista”.

Tunstall toteaa, että Young, Jones, Rojo, Lingard ja Pereira ovat edelleen joukkueessa, ja Youngille, Jonesille ja Pereiralle on Solskjaerin aikana annettu uudet sopimukset. Parempia pelaajia OGS on laittanut pihalle, kuten Lukakun ja Smallingin.

Tunstall toteaa, että Darmian oli ainoa hukkapelaaja, josta OGS hankkiutui eroon. Alexis Sanchez lähti lainasopimuksella, mutta Tunstall toteaa Unitedin hyökkäyksen olevan niin ohkaisen, että olisi ehkä ollut parempi antaa chileläisen vielä kokeilla.

Lukaku taas oli Unitedin ainoa todellinen kärkimies, ja hänet OGS päästi pois tilanteessa, jossa Lukakulle oli mahdotonta löytää korvaajaa. Smalling taas oli Tunstallin mielestä viime kaudella ManU:n toiseksi paras toppari.

Myös Fellaini ja Herrera lähtivät muualle, ja he olisivat nyt Tunstallin mukaan aloituskokoonpanon pelaajia.

Liian kallis Maguire

Solskjaer hankki Unitediin 80 miljoonalla punnalla toppariksi Harry Maguiren. Hän on ollut tällä kaudella kovin keskinkertainen. Tunstalla toteaa, että kyllä Maguire on parantanut joukkuetta, mutta 80 miljoonalla punnalla olisi voinut saada kenet tahansa. Vaikka sitten Koulibalyn Napolista.

Wan-Bissakaan Tunstall on tyytyväinen, ja David Jamesin hankkiminen oli täysin riskitön kauppa.

Yhteenvetona Tunstall toteaa, että Solskaer hankki kolme pelaajaa ja hankkiutui eroon muutamasta, ja joukkue on taantunut.

Ennen OGS:n aikaa ManU:ssa managerina olleita haukuttiin kehnosta pelitavasta. OSG:n piti olla vapaan hyökkäyksen kannattaja. Tämäkään ei pidä paikkansa, kirjoittaa Tunstall. Joukkue ei hyökkää, sillä ei ole suunnitelmaa eikä suuntaa. Joukkue on kehnoin ikinä sitten Alex Fergusonin päivien, toteaa Tunstall. Jopa Moyes oli parempi manageri kuin OGS.

Solskjaer on myös mainostanut tuovansa seuraan kulttuurin palauttamisen vanhoihin hyviin aikoihin.

Mitä tämä on, ihmettelee Tunstall. Pogba haluaa muualle, Matic on tyytymätön manageriin, Lingard tekee outoja videoita ja de Gea on sanonut, että näin kehnoa tämä ei ole ollut koskaan.

OGS on ollut seurassa nyt 12 kuukautta ja käyttänyt 150 miljoonaa puntaa. Silti homma on mennyt takapakkia, Tunstall kirjoittaa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia