Manchester United haluaa eroon Alexis Sanchezista

Uusi manageri, uudet pelaajat.

ManU:n joukkue juhlii

Manchester United vaihtoi kesken kauden manageria, kun joukkue antoi kenkää The Special One nimellä tituleeratuksi Jose Mourinholle. Red Devilsin penkin takana on potkuista lähtien heilutellut tahtipuikkoa norjalainen ihmemies Ole Gunnar Solskjaer.

Norjalaisen pesti on tällä hetkellä määräaikainen eikä Manchester United ole vielä vahvistanut jatkaako Molden enkeli Valioliigajoukkueen peräsimessä vai korvataanko hänet jollakin uudelle nimellä ennen ensi kauden alkua. Brittilehti Metron tietojen mukaan OGS on saamassa jatkosopimuksen Old Traffordille ja sen lisäksi mies pääsisi itse rakentamaan joukkuetta mieleisekseen myymällä sekä ostamalla uusia pelaajia.

Solskjaer on Metron tietojen mukaan kunnostautumassa ensin myyntiosastolla. Huhujen mukaan manageri on antanut jo seuran puheenjohtajalla Ed Woodwardille kolme nimiä jotka edustavat pelaajia mitkä harmaapäinen manageri haluaa pois omasta kokoonpanostaan.

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Ensimmäisenä liipaisemalla on 33 – vuotas wing-back Antonio Valencia. Kokenut pelaaja on esiintynyt vuodesta 2009 alkaen 338 kertaa United-paidassa. Miehen sopimus on päättymässä kauden loppuun ja Ole Gunnar on ilmoittanut, ettei hän haluaa antaa miehelle jatkosopimusta.

Toinen seurasta todennäköisesti lähtevä pelaaja on argentiinalainen Marcus Rojo. Puolustaja teki juuri vuosi sitten jatkosopimuksen seuran kanssa, joka ulottuu aina vuoteen 2021. Mies on kuitenkin kärsinyt paljon loukkaantumisesta eikä hän ole pelannut tällä kaudella kuin kolmessa ottelussa.

Viimeisempinä muttei vähäisimpänä nimenä on nostettu esiin chileläinen Alexis Sanchez, joka on luvalla sanoen ollut pettymys Manchester Unitedissa. Arsenalista ManU-paitaan siirtyneen hyökkääjän piti tehdä suuria tekoja ”unelmien teatterissa” mutta lukuiset vammat sekä surkeat peliesitykset ovat tehneet pelimiehestä ei-toivotun hahmon niin fanien kuin ilmeisesti Ole Gunnarinkin silmissä. Sanchez tienaa tällä hetkellä 400 000£ viikossa mikä tiedettävästi tekee muun muassa David De Gean jatkosopimuksen solmimisesta vaikeaa. Ei olekaan kovin vaikea kuvitella että Alexis Sanchez edustaisi ensi kaudella eri seuraa.

Sanchez ja Rojo löivät vetoa (?) Mourinhon potkuista ja nyt molempia uhkaa sama kohtalo:

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia