ManU ei pärjää, Jose käyttää lisää rahaa

Manchester United on tälläkin kaudella ollut pettymys, vaikka se onkin Valioliigassa kakkosena. Mourinhon joukkue on tylsä.

Manchester United maksoi Paul Pogbasta 105 miljoonaa euroa, Romelu Lukakusta liki 85 miljoonaa euroa, Nemanja Maticista lähes 45miljoonaa euroa ja vielä vaihtokaupoilla seuraan tullut Alexis Sanchez saa 400 000 punnan viikkopalkkaa. Rahan tuhlaamisesta ManU:n kausi on mennyt mönkään. Valioliigan mestaruus meni sivu suun jo kauan sitten ja Mestareiden liiga päättyi aivan liian aikaisin Sevillaa vastaan. Jose Mourinho on tuhlannut ManU:n managerina 300 miljoonaa puntaa alle kahdessa vuodessa.

Mikäpä neuvoksi, kun peli ei suju? No tietenkin lisää rahantuhlaamista.

Daily Mailin mukaan ManU:n manageri Mourinho kaavailee hankkivansa kesällä keskikenttäpelaaja Blaise Matuidin Juventuksesta 40 miljoonalla punnalla, Shaktar Donetskin Fredin 60 miljoonalla punnalla ja vielä Inter Milanin laiturin Ivan Perisicin 55 miljoonalla punnalla.

Sevilla -tappion jälkeen Unitedin leirissä oli tarvetta selittelyille. Tähtikärki Lukaku halusi sanoa, että sekä hän että manageri Mourinho katsovat jo eteenpäin, ja seuraan on tulossa uusia pelaajia. Mourinho piti median edessä peräti 12 minuuttisen monologin omaksi puolustuksekseen. Mourinho totesi, että ManU:lla on vielä hyvät mahdollisuudet Valioliigan kakkoseksi, ja se olisi seuran paras tulos sitten sir Alex Fergusonin poislähdön vuonna 2013. Tottahan sekin on, on Unitedin jonkin verran mennyt eteenpäin, mutta ehkä tuollaisella panostuksella voisi kuitenkin odottaa vielä enemmän.

Daily Mailin mukaan Mourinho haluaa ensisijaisesti parantaa joukkueen puolustusta, ja tässä tarvitaan maailmanluokan puolustavaa keskikenttäpelaajaa. Tähän rooliin Mourinho haluaa Matuidin ja Fredin. Ja vielä kärkimies Lukaku tarvitsee parempaa pelinrakentelua, tähän hommaan tulisi laituri Perisic laittamaan tarkkoja palloja boxiin isolle belgikärjelle Lukakulle.

Aivan valtavaksi ManU ei voi joukkuettaa paisuttaa, joidenkin on lähdettävä. Daily Mailin mukaan liipasimella ovat muun muassa Luke Shaw, Matteo Darmian, Chris Smalling, Juan Mata, Daley Blind ja vielä Anthony Martialkin saattaa joutua poistumaan.

Tässä Mourinhon puolustuspuhe: