ManU:n kesän hankintalistalla liuta laatupelaajia

Manchester United yrittää saada rakennettua parempaa joukkuetta, mutta ei onnistu. Pogban agentti Raiola sanoi, että nyky-United pilaa vaikka Pelen tai Maradonan.

solskjaer_fernandes

Manchester United sai hankittua tammikuun siirtoikkunan aikana vain Sportingista keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesin sekä lainasopimuksella Kiinan liigasta kärkimiehen Odion Ighalon. Heikot kaupat, enemmänkin seura olisi halunnut ja tarvinnut.

Manchester United on jälleen kehno. Kun peli ei suju, ja rahaa on pilvin pimein, niin se tarkoittaa, että kesällä kauppa käy.

Tässä Manchester Unitedin tärkeimmät hankintakohteet, kunhan tämä kausi saadaan kärsittyä alta pois.

ManU hakee ensisijaisesti vahvistuksia keskikentälle ja kärkeen.

Kärkipäässä Unitedin nuoret Marcus Rashford ja Anthony Martial pelaavat erinomaisesti yhteen, mutta joukkueen hyökkäyspää on kuitenkin kovin ohkainen, eikä taktisia vaihtoehtojakaan juuri ole.

Kauppareissulla Wolverhamptonissa

Wolverhamptonin Raul Jimenez on ManU:n hankintalistalla. Joukkue tarvitsee todellisen kärkimiehen, ja kun Erling Haalandin sekä Mario Mandzukicin hankkiminen meni pieleen, niin Jimenez on noussut ykköskohteeksi.

United aikoo muutenkin käydä ostoksilla Wolverhamptonin joukkueessa. Keskikentälleen Solskjaer haluaisi Wolvesin 22-vuotiaan Ruben Nevesin. United on ennenkin liitetty Nevesiin, mutta huhujen mukaan Neves ei olisi ollut kiinnostunut siirrosta Old Traffordille.

Englantilaisista keskikenttäpelaajista United on suunnittelemassa Leicesterin James Maddisonin sekä Aston Villan Jack Grealishin ostoa. Grealish saattaisikin haluta vaihtaa isompiin ympyröihin, jos Villa putoaa kauden päätteeksi takaisin Championshipiin.

Mourinho-v-Guardiola-V

Pukista 100 miljoonaa?

Unitedilla on akuutti hyökkääjäpula, kun Rashford joutui pitkälle sairaslomalle. Suurin piirtein kaikki Valioliigan pienempien seurojen paremmat kärkimiehet olivat tammikuussa Unitedin kiikarissa. Norwichin manageri Farkekin totesi, että seura tyrmäsi tammikuussa ”100 miljoonan punnan tarjouksen Teemu Pukista”. Farke ei kertonut, kuka kävi kyselemässä Pukkia, mutta mitä ilmeisemmin se oli ManU, ja mitä ilmeisemmin Farke kuitenkin hieman laittoi omiaan ostohintaan.

Lisäksi ainakin Southamptonin Danny Ings oli ManU:n listalla. Lopulta seura joutui tyytymään Ighalon lainadiiliin.

ManU tulee kesällä varmasti myös menettämään pelaajia. Paul Pogba on ollut lähtökuopissa jo pitkään, ja Nemanja Matickin taitaa siirtyä ensi kaudeksi muualle.

Pogban agentti Mino Raiola lausui lehdille syyn, miksi Unitedilla on selvästi ollut hankalaa saada hankittua laatuluokan pelaajia.

”Nykyään en toisi ketään Unitediin. He saisivat pilattua vaikka Maradonan, Pelen ja Maldinin. Paul (Pogba) tarvitsee paremman seura ja yhteisön, hieman kuin Juventus aikaisemmin oli”, Raiola sanoi La Republicalle.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia