ManU laittaa keskikentän uusiksi

Manchester United avaa lompakkonsa, kun peli ei suju. Uusia miehiä ostetaan jättisummilla. Nyt brittilehden uumoilevat ManU:n laittavan keskikentän uusiksi.

Aston Villa Jack Grealish

Manchester Unitedin kausi tulee olemaan pettymys, ja se tarkoittaa sitä, että kesällä ostetaan uusia pelaajia oikein tosissaan. Brittilehtien mukaan ManU:n manageri Ole Gunnar Solskjaer hankkii kesällä seuraan Aston Villasta keskikentän Jack Grealishin sekä Leicesteristä niin ikään keskikentän James Maddisonin. Ja vielä Lyonista tulee hyökkääjä Moussa Dembele.

ManU on tällä hetkellä Valioliigassa vasta kahdeksantena. Suurseurojen vähimmäistavoite kaudella on paikka seuraavan kauden Mestareiden liigassa, ja tämä taitaa jäädä ManU:ltä väliin. ManU on Valioliigan rikkain seura, ja se tarkoittaa sitä, että jos tulokset ei kentällä miellytä, niin korjataan tilanne punnilla ja euroilla.

Brittilehtien mukaan ManU saisi sekä Maddisonin että Grealishin yhteensä 160 miljoonalla punnalla.

Vanhat ulos, nuoret tilalle

Tammikuussa United jo sai hankittua Bruno Fernandesin portugalilaisesta Sportingista, ja Grealishin sekä Maddisonin tulo Old Traffordille laittaisi joukkueen keskikentän kokonaan uusiksi. Mitä ilmeisimmin Paul Pogba on vaihtamassa seuraa, samaten Nemanja Matic lähtenee. Ja eiköhän Juan Mata sekä Jesse Lingardkin ala olla ulkona Solskjaerin kuvioista.

Aston Villan kapteeni Jack Grealish on jo aikaisemminkin yhdistetty Unitediin. Grealish on lehtien mukaan ilmeisesti itse suostunut siirtoon, jos hän lähtee Villa Parkilta. Ja jos Aston Villa putoaa taas sarjaporrasta alemmaksi, niin varmasti Grealish haluaa lähteä seuraan, jossa voisi jotain voittaakin.

Grealish on tehnyt tällä kaudella yhdeksän maalia ja antanut seitsemän maalisyöttöä Aston Villalle.

Leicesterin James Maddison on arvion mukaan kaksikosta se kalliimpi kaveri. 23-vuotias Maddison on pelannut jo Englannin maajoukkueessakin yhden ottelun, kun vuotta vanhempi Grealish on vasta pelannut junnumaaotteluita niin Englannin kuin Irlanninkin paidassa.

Maddison on tehnyt tällä kaudella Leicesterulle yhdeksän maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

Ensi kaudella Machester Unitedin avauskokoonpano puolustuslinjasta ylöspäin voisi olla vaikka Fernandes – McTominay – Maddison – Grealish – MartialRashford.

25-vuotias Fernandes olisi ryhmän vanhin.

Valioliigan putoajajoukkue

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia