ManU maksamassa puolustajasta maailmanennätyssumman!

Manchester United yrittää saada joukkueestaan voittajaryhmän. Puolustus vaatii vahvistusta, ja nyt ManU on maksamassa maailmanennätyssumman Englannin maajoukkueen topparista.

Harry Maguire, Kolme leijonaa

Manchester United on tekemässä puolustajien siirtosummaennätystä. Brittilehdet ovat kirjoittaneet, että ManU on sopinut Leicesterin kanssa toppari Harry Maguiren siirtosummasta. Hinta on 80 miljoonaa puntaa.

ManU on ollut kiinnostunut Englannin maajoukkueen Maguiresta jo Venäjän MM-kisoista lähtien, mutta Leicesterin vaatima kova siirtokorvaus on hidastanut kauppoja.

Nyt Maguire itse on uutisten mukaan antanut Leicesterille virallisen siirtopyynnön ja näin kaupat ova nytkähtäneet eteenpäin.

Maguire on 26-vuotias ja yksi Valioliigan parhaista toppareista. ManU maksaa Leicesterille samantein miehestä 60 miljoonaa puntaa ja myöhemmin vielä 20 miljoonaa puntaa erilaisina bonuksina.

Entinen ennätysmies oli van Dijk

Maguiresta tulee maailman kaikkien aikojen kallein puolustaja. Aikaisempi ennätys oli 75 miljoonaa puntaa, ja sen Liverpool maksoi Southamptonille Virgil van Dijkista tammikuussa 2018. Tämä kauppa oli täysosuma, sillä van Dijk on ollut Liverpoolin kivenkovan puolustuksen ehdoton avainpelaaja.

Manchester Citykin oli pitkään kisassa mukana hankkimassa Maguirea, mutta se jätti leikin kesken Leicesterin hintapyynnön vuoksi.

Maguire on todella isokokoinen futispelaajaksi. Pituutta miehellä on 194 cm ja painoa peräti sata kiloa. Venäjän MM-kisoissa Maguire nousi koko maailman tietoisuuteen. Hän pelasi kisoissa avauksessa Englannin kolmen puolustajan linjassa.

Valioliigassa Maguire siirtyi Hullista Leicesteriin kesällä 2017 12 miljoonalla punnalla.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia