ManU top neloseen tai Mourinholle potkut

Mourinhon asema ja kohtalo on jatkuvasti brittilehdissä tarkkailun alla, nyt tilanne on se, että Mestareiden liigaan on päästävä tai tulee irtisanominen.
Mourinho, ManU

Manchester Unitedin seurajohto on brittilehtien mukaan tehnyt päätöksen, että manageri Jose Mourinhon pesti päättyy, jos ManU jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta.

Mourinhon olisi siis saatava joukkue Valioliigassa neljän parhaan joukkoon. Homma kuulostaa kovalta. Tällä hetkellä United on liigassa kahdeksantena, matkaa kärkijoukkue Manchester Cityyn on 12 pistettä.

Mourinhon joukkueen olisi seurajohdon mukaan saatava sitten kiinni joku nelikosta Liverpool, Chelsea, Arsenal tai Tottenham. Syyskauden lähestyessä loppuaan kaikki nämä edellä mainitut viisi joukkuetta ovat pelanneet huimasti paremmin kuin United. ManU on tosin viime aikoina petrannut, vaikka Manchesterin derbyssä tulikin neniin 1-3. Mestareiden liigan voitto Juventuksesta vieraissa taisi olla ManU:n kauden paras peli.

Jos United haluaa ensi kesänä eroon Mourinhosta, niin sen pitäisi kuitenkin maksaa portugalilaiselle vuoden palkka, joka on 15 miljoonaa euroa.

Mourinho on raporttien mukaan raivoissaan Unitedin nykytilasta. Hän on sitä mieltä, että ManU on valovuosien päässä muista suurseuroista. Mourinho on valittanut, että kaikki seurassa on kakkostasoa. Hän on sitä mieltä, että pelaajatarkkailu on huonoa, eikä seura ole päässyt neuvottelemaan kärkipelaajien kanssa.

Mourinholla tosin on ollut käytössä valtaisat siirtobudjetit, mutta joukkueen rakentaminen ei kuitenkaan ole onnistunut.

Pelaajapuolen lisäksi Mourinho on valittanut, että seuran matkustusjärjestelyt ovat surkeita, joukkue saapui Mestareiden liigan otteluihin Juventusta ja Valenciaa vastaan myöhässä.

The Sunin mukaan Manchester Unitedin johtoporras haluaisi Mourinhon mahdollisen poistumisen jälkeen uudeksi manageriksi Tottenhamin Mauricio Pochettinon. Pochettino allekirjoitti kesällä uuden sopimuksen Tottenhamin kanssa, ja tästä irtautuminen on hankalaa. Lisäksi Real Madrid on ilmeisesti halukas palkkaamaan Pochettinon. Realin surkea alkukausi taittui uuden managerin Santiago Solarin tultua hommiin. Nyt Real on neljän ottelun voittoputkessa, ja tämän ansiosta Solarille tarjottiin kahden vuoden sopimus. Argentiinalainen Solari on toisen argentiinalaisen Pochettinon läheinen ystävä, ja uutisten mukaan Solari siirtyisi mielellään kakkosmieheksi, jos Pochettino tulisi Madridiin.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia