Marca: Zidanella neljä ottelua aikaa tai tulee potkut!

Espanjalainen Marca on uutisoinut, että Real Madridin päävalmentajalla Zinedine Zidanella olisi neljä ottelua aikaa korjata joukkueen ongelmat. Ranskalainen L'Equite on uutisoinut, että aikaa olisi vain kaksi ottelua.

Zidane Real Madrid

Real Madridin managerilla Zinedine Zidanella on uutisten mukaan neljä ottelua aikaa kääntää joukkueen suunta, muuten edessä ovat potkut. Uutisen kertoi espanjalainen urheilulehti Marca.

Ranskalainen urheilulehti L’Equipe laittaa vielä paremmaksi. Sen uutisen mukaan Zizoulla olisi vain kaksi matsia aikaa kääntää kurssi, tai tulee potkut.

Real Madrid on kehnossa jamassa mainion viime kauden lopun jälkeen. Viime kausi päättyi Espanjassa Real Madridin mestaruuteen vasta toisen kerran viimeisen kahdeksan kauden aikana.

Tämä kausi on sitten alkanyt surkeasti. Viime La Ligan kierroksella Real Madrid hävisi kotikentällään sarjanousija Cadizille 0-1.

Mestareiden liigan avauksessa Shakhtar Donetskia vastaan Real Madrid oli avausjakson aivan jäässä. Shakhtar Donetsk oli pelissä hyvin varamiehisellä ryhmällä koronatartuntojen vuoksi, silti se johti puoliajalla 3-0. Real Madrid sai toisella jaksolla aikaan kirin, joka ei kuitenkaan riittänyt. Lopputuloksena 3-2 -voitto ukrainalaisille.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Pochettino tai Raul?

Real Madridin tulevat neljä matsia eivät ole helppoja. Ensimmäiseksi lauantaina se pelaa Barcelonaa vastaan vieraissa. Mestareiden liigassa Real kohtaa Borussia Monchengladbachin sekä Inter Milanin, ja vielä La Ligassa Huescan. Vain yksi voitto neljästä olisi suurseuralle jo aikalainen mahalasku.

Uutisten mukaan Real Madridin presidentti Florentino Perez ei olisi halukas vaihtamaan päävalmentajaa, mutta jos kehno jakso kestää vielä neljä matsia, niin tilanne muuttunee.

Real Madridin seuraavaksi manageriksi on veikkailtu Tottenhamin ex-pomoa Mauricio Pochettinoa sekä Real Madridin kakkosjoukkuetta Castillaa valmentava seuralegenda Raul.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt