Markkanen kakkoseksi NBA:n taitokisassa

Lauri Markkanen pudotti ensin NBA:n taitokisassa Drummondin, sitten taakse jäi Embiid. Loppuottelussa Brooklynin DInwiddie oli nopeampi.

Lauri Markkanen tuli toiseksi NBA:n All Stars -viikonlopun taitokisassa. Markkanen hävisi kisan finaalin Brooklyn Netsin takamiehelle Spencer Dinwiddielle.

Taitokisassa pelaajat kiertävät radan, johon kuuluu pujottelua, tarkkuussyöttö, lay upin laitto koriin ja kolmen pisteen heitto. Nopeampi voittaa kisan. Kisassa pelaajat oli jaettu kahteen, isoihin ja pienempiin pelaajiin. NBA:n kohdalla sana pienempi on laitettava isoihin lainausmerkkeihin. ”Pienten” puolelta finaaliin tullut Dinwiddie on 198 cm pitkä.

Finaalissa Markkasen ongelmaksi tuli tarkkuussyöttö, pallo ei tahtonut osua reikään ja Dinwiddie pääsi karkuun. Dinwiddie upotti viimeisen tehtävän, eli kolmosen heiton, vasta toisellaan, mutta Markkanen ei ehtinyt kuitenkaan mukaan voittotaistoon.

 

 

Isojen lohkossa Markkanen niputti komeasti ensin Toronto Raptorsin sentterin Andre Drummondin ja perään Philadelphian Joel Embiidin. Viime kauden mestari NY Knicksin Porzingis oli sivussa loukkaantumisen vuoksi.

All Stars -viikonloppu, Rising Stars -ottelu ja taitokisan kakkospaikka alleviivaavat sitä, että Jyväskylän poika Markkanen on menossa kovaa vauhtia kohti NBA:n tähteyttä.