Markkaselle uusi oma NBA -ennätys

Lauri Markkanen teki Bostonia vastaan uuden piste-ennätyksensä, kun Bulls otti hienon voiton kovasta Celticsistä. Myös Zach LaVine teki uuden ennätyksensä.

Chicago Bullsin Lauri Markkanen teki ottelussa Boston Celticsiä vastaan uuden NBA:n piste-ennätyksensä. Markkanen heitti 35 pistettä, kun Chicago otti hyvän voiton kovasta Bostonista 126-116.

Markkanen pelasi ottelussa 37 minuuttia. 20 heitosta 12 meni sisään, seitsemästä kolmosesta kolme upposi koriin. Levypalloja Markkanen repi pelissä 15.

Helmikuussa Markkanen on ollut kovassa iskussa. Kuusi kertaa viimeisissä seitsemässä ottelussa Markkanen on tehnyt vähintään 20 pistettä ja ottanut vähintään kymmenen levyriä.

Bullsista myös Zach LaVine teki uuden piste-ennätyksensä 42 pistettä.

Chicagon ja Bostonin edellisessä ottelussa joulukuussa Boston myllytti Bullsit 56 pisteellä.

”Meillä on ollut valtavia vastoinkäymisiä. Olen sanonut joka haastattelussa, että ainoa keino päästä siitä yli on tulla yhteen. Sitä olemme tehneet. Vaadimme toisiltamme suuruutta joka päivä. Mukava nähdä vihdoin tuloksia”, Markkanen kommentoi ottelun jälkeen.

 

Markkanen ja LaVine tekivät ottelussa historiaa. Edellisen kerran kaksi Bullsin pelaajaa on samassa ottelussa tehnyt vähintään 35 pistettä marraskuussa 1996. Silloin tempun teki legendaarinen kaksikko Michael Jordan ja Scottie Pippen. Olisi kuitenkin aika uskaliasta sanoa, että tämä oli enne.

Markkanen oli kovin yllättynyt Jordanin ja Pippenin tempun toistamisesta.

”Kuulostaa aika siistiltä. Näen nuo nimet joka päivä hallin katossa, joten… en tiedä, mitä sanoa, aika siistiä”, hän sanoi kun kuuli asiasta.

Chicago Bulls on nyt kolmen ottelun voittoputkessa. Kaiken kaikkiaan sen voittosuhde on 16-44. Play offs -paikka on kuitenkin 12 voiton päässä, tähän Bulls ei enää yllä.

Voittaminen on hieman kaksipiippuinen juttu Bullsille. Häviämällä voisi saada paremman paikan ensi kesän varaustilaisuuteen.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia