Markkaselle uusi sopimus ja palkankorotus!

Chicago Bulls luottaa Lauri Markkaseen. Sopimuksen optio käytettiin ja kaudella 2020-2021 Markkanen tienaa jo melkein seitsemän miljoonaa euroa.

Markkanen, Chicago Bulls

Chicago Bulls on tehnyt Lauri Markkasen kanssa jatkosopimuksen. Bulls käytti Markkasen sopimuksessa olleen optiopykälän, ja se turvaa suomalaiset pelit Chicagossa vielä kaudella 2020-2021.

Uusi sopimus tietää Markkaselle melkoista palkankootusta. Nyt alkavalla kaudella Markkasen palkka on noin 5,3 miljoonaa dollaria eli 4,75 miljoonaa euroa. Ensi kaudella Markkasen palkka on sitten jo 6,7 miljoonaa taalaa eli noin kuusi miljoonaa euroa.

Jos Markkanen pelaa seuraavat pari kautta onnistuneesti, ja kehittyy All Stars -tasoiseksi pelaajaksi, niin sitten miehen täytyy jo ostaa uusi lompakko. Esimerkiksi viime kauden All Stars -ottelussa pelannut serbialainen Nikola Jokic tienasi viime kaudella noin 25,5 miljoonaa dollaria, eli vajaat 23 miljoonaa euroa.

Tällä hetkellä Markkanen jää vielä parhaiten ansaitsevien suomalaisten NHL-pelaajien taakse palkkavertailussa. Sebastian Aho ja Mikko Rantanen tienaavat kuluvalla kaudella 12 miljoonaa taalaa. Jos Markkanen nousee samalla tavalla lajin supertähdeksi kuin kovimmat suomalaiset, niin toki koripalloilija tienaa USA:ssa enemmän kuin lätkän pelaaja.

Markkasen tilastolukemat olivat viime kaudella 18.7 pistettä ja yhdeksän levypalloa per ottelu. Jos Bulls pääsee play offseihin ja Markkasen tilastolukemat saavat selvän parannuksen, niin eiköhän siinä jo ole alkua supertähden uralle.

Markkaselta undelmadebyytti Bullsin aloituspelissä – 35 pistettä!

Nähdäänkö tällä kaudella agressiivisempi LAuri?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia