Mauro Icardia viedään Valioliigaan, Gonzalo Higuain sen sijaan haluaa takaisin Italiaan

Futistoimittajien tietotoimistosta kajahtaa taas tuoreita huhuja. Saako ManU uuden hyökkäääjän ja säilyykö vanha maalivahti. Entä mitä tekee Gonzalo Higuain? Joe Hartin ura Europpassa paketissa?

Mauro Icardi siirtohuhut

Higuain haluaa pois Chelseasta

Gonzalo Higuainin taustaryhmä on ottanut Torinosta kantautuvien huhujen mukaan yhteyttä Juventukseen koska argentiinalainen haluaisi palata takaisin mustavalkoiseen paitaan. Huhujen mukaan Juventus on vastannut yksiselitteisesti ja tylysti ”ei”. Higuain on virallisesti lainassa Juventuksesta maailmalla ja jos pelaaja ei halua pysyä Chelseassa niin torinolaisten on löydettävä miehelle uusi seura kesän aikana. Onko tämä taas yksi vihje sen puolesta, että Higuainin lempivalmentaja Sarri on jättämässä seuran vai eikö kaksikon Napolissa nähty suhde toimi Valioliigakentillä?

Muista lukea myös otteluennakomme:
  El Classico  / Chelsea – Tottenham  / Manchester City – Westham

David De Gea panttaa sopimusta

Manchester United käy edelleen läpi ikuista taisteluaan maalivahtinsa David De Gean kanssa. Seura on valmis tekemään 28 – vuotiaasta espanjalaisesta maailman parhaiten palkatun maalivahdin 350 000£ viikkopalkalla mutta jo vuoden kestäneet neuvottelut eivät ole vieläkään tulleet päätökseensä. De Gealle tarjottu diili olisi viiden vuoden mittainen mutta tähyileekö huippumaalivahti itselleen edelleen paikkaa Real Madridista? Tämä unelmasiirto Los Blancosiin kariutui jo kerran yhteen ainokaiseen faksiin…

BONUS: Valittavana joko 150€ tai 50€
Pelaa nyt

Joe Hart MLS-kentille?

Englannin maajoukkueen ja Manchester Cityn pitkäaikaisen maalivahdin Joe Hartin ura Euroopassa alkaa olla paketissa. Managerivelho Pep Guardiolan siirtyminen Man Cityn penkin taakse tiesi Hartin uran loppua Cityssä. Torinossa vietetyn vuoden ja surkeasti Burnleyssä alkaneen kauden jälkeen näyttää siltä, että Yhdysvaltojen MLS-viheriöt odottavat Hartia maamiehensä Wayne Rooneyn tavoin. Hart ei ole pelannut Valioliigassa sitten Tapaninpäivän jonka jälkeen manageri Sean Dyche tiputti 31 – vuotiaan veteraanin penkille. Huhujen mukaan Columbus Crew on kiinnostunut Hartista, kun joukkue menettää tulevana kesänä maalivahtinsa Zack Steffenin (ironisesti) Manchester Citylle.

Mauro Icardi ManU, Chelsea vai Juventus?

Inter Milanin hyökkääjä Mauro Icardi on tällä hetkellä kuuma peruna. Argentiinalainen on omien henkilökohtaisten sotkujen vuoksi huonossa valossa Interissä. Inter on pitänyt pitkään kiinni tästä Italian Serie A:n viime vuosien yhdestä parhaimmasta maalitykistä mutta nyt siirto alkaa näyttää vääjäämättömältä. Icardin nykyinen sopimus päättyy kauteen 2021 jonka jälkeen hän voi siirtyä vapaasti, minne tahansa. Inter haluaa kuitenkin hyötyä siirrosta ja lihottaa kassaansa mukavalla 110€ miljoonan euron siirtosummalla.

Icardin perässä ovat vahvimmin tällä hetkellä Manchester United, Chelsea sekä Juventus. Italiasta kantautuvien tietojen mukaan Napoli olisi tehnyt jo henkilökohtaisen 11 miljoonan palkkatarjouksen Icardille mutta Inter myisi 26 – vuotiaan pelaajan mieluummin Juventukselle. Mielenkiintoinen skenaario mutta lasketaanko Interissä että he saisivat Juventuksesta vaihdossa esimerkiksi toisen argentiinalaisen Paulo Dybalan…

Lähteet: 

Il Corriere di Torino /Evening Standard / Talksport / La Repubbilica

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä