Meneekö mainostus yli? NHL lisää divisioonien nimiin sponsorit.

Josset tykkää jää- tai kypärämainoksista, niin et varmastikaan rakasta tätä uudistusta. Nimittäin NHL:n divisioonat nimetään nyt sponsoreiden mukaan.

NHL ilmoitti tiistaiaamuna, että Washington Capitals ei pelaa enää Itäisessä divisioonassa. Se jos mikä hämmensi faneja, mutta seuraavaksi he kertoivat, että Capitals pelaa MassMutual NHL® East Divisionassa. Eli suomeksi Itäisessä MassMutual divisioonassa. Pikkuhiljaa homma aukesi, kun NHL kertoi, että kaikille divisioonille on valittu omat sponsorit ja jokaiseen nimeen on lisätty yrityksen nimi.

NHL-kauden 2020-21 uudet divisioonat:

Scotia NHL® North Division

Calgary, Edmonton, Montreal, Ottawa, Toronto, Vancouver, Winnipeg.

Honda NHL® West Division

Anaheim, Arizona, Colorado, Los Angeles, Minnesota, San Jose, St. Louis, Vegas.

Discover NHL® Central Division

Carolina, Chicago, Columbus, Dallas, Detroit, Florida, Nashville, Tampa Bay.

MassMutual NHL® East Division

Boston, Buffalo, New Jersey, NY Islanders, NY Rangers, Philadelphia, Pittsburgh, Washington.

Sometylytystä:

Uudet nimitykset ovat saaneet osakseen tylytystä ja naureskelua Twitterissä, kun esimerkiksi uutiskanava CBSS:n toimittaja Jeremy St.Louis toivottaa tsemppiä selostajille, sillä aluksi voi käydä usein näin: ”Tarkastellaan Tyynenmeren.. *köh* Scotiabank pohjoisen divisioonan asetelmia”

Käyttäjä Steve Kt arvelee, että divisioonista muotoutuu lyhenteitä, kuten ”Discs”, “Hondie”, “Mutes” ja “Scotes”. Mutta miten ensi kaudella jos sponsorit vaihtuvat?

Nick DeForest toivoo, että oltaisiin palattu vanhoihin nimityksiin eli divisioonat olisivat Adams, Norris, Patrick ja Smythe. Samassa viestissä hän pohtii tai olisiko logot pitänyt vaihtaa ikonisien pelaajien kuviin kuten  Gretzky, Stastny, Forsberg ja Bure.

NHL ja korona

Joulukuussa uutisoitiin, että Washington Capitalsin kypärien logo muuttuu Capital Oneksi, eli pankin logoksi. Myös muille joukkueille on tulossa samanlaisia kypärämainoksia omien logojen sijaan.

Muun muassa The Athleticin toimittaja Pierre LeBrun ymmärtää tilanteen, sillä edellinen kausi ja koko viime vuosi oli myös NHL:lle taloudellisesti hirveä.

NHL tarvitsee ymmärrettävästi kaiken tuen ja jos yhtään helpottaa, niin näillä näkymin kyseessä on vain yhden kauden muutos.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia