Messi on niin hyvä, että vastustajan fanitkin hurrasivat

Kun Messi sai valmiiksi hattutemppunsa komealla kudilla rankkarialuleen rajalta, niin Real Betisinkin kannattajat nousivat ylös huutamaan mestarin nimeä

Messi, Barcelona

Barcelonan taikuri Leo Messi teki viikonloppuna hattutempun ottelussa Real Betisiä vastaan. Viimeisen osuman jälkeen Betisinkin kannattajat nousivat ylös, alkoivat taputtaa ja huutaa Messin nimeä. Mitäpä sitä muutakaan voi, kun todistaa yhden kaikkien aikojen parhaimman pelaavan parasta peliään.

”Enpä muista tuollaista tapahtuneen koskaan ennen. Olen kiitollinen, meitä kohdellaan aina hyvin, kun tulemme tänne”, Messi sanoi.

Barcelona voitti ottelun Real Betisin kotikentällä 4-1. Hatutemppu oli Messin uran 45. Barcan paidassa. Argentiinalle Messi on tehnyt kolme hattutemppua.

 

Barcan voitto vei sen jo kymmenen pisteen karkumatkalle La Ligan kärjessä ennen Atletico Madridia. Atletico hävisi sunnuntaina Athletic Bilbaolle, ja vahvasti näyttää siltä, että kukaan ei enää voi tavoittaa Barcelonaa.

Barcan voitto oli teki Messistä joukkueen paidassa eniten otteluita voittaneen pelaajan. Messillä on nyt 477 voittoa Barcelonan kanssa, kakkoseksi listassa jäi Xavi Hernandez.

Messi aloitti ottelussa maalinteon kovalla vaparilla 17. minuutilla. Toisen osumansa hän teki hieman ennen puoliaikaa Luis Suarezin syötöstä. Suarez teki itse Barcan ottelun kolmannen maalin komean kuljetuksen päätteeksi toisen jakson puolivälissä.

Viimeinen maali oli Messin komein. Ottelun lopussa hän laukoi hienosti yhdellä kosketuksella rankkarialueen rajalta veskarin yli verkkoon.

”Melkein joka viikko Messi pelaa niin uskomattomalla tasolla. Hän pystyy itse ratkaisemaan pelejä”, Real Betisin valmentaja Quique Setien ylisti ottelun jälkeen.

Kolmen maalinsa lisäksi Messi osui ottelusas myös kerran tolppaan.

Messi on tällä kaudella tehnyt 38 ottelussa 39 maalia. Tämä olisi hieno vuosi Messille ja Barcelonalle voittaa komea tripla. La Liga on jo käytännössä plakkarissa, Espanjan cupissa on jäljellä finaali Valenciaa vastaan ja Mestareiden liigassa Barca on jo kahdeksan parhaan joukkossa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia