Mesut Özil ja manageri Emery riidoissa

Manageri Emery ei ole ollut tyytyväinen Özilin peliin. Ehdotukset roolin muutoksesta eivät oikein uponneet saksalaiseen, heti tuli flunssa.
Özil vaihtoon

Mesut Özil on riidoissa Arsenalin päävalmentajan Unai Emeryn kanssa. Kesällä Özil poltti välit Saksan maajoukkueeseen, ja melkein koko saksalaiseen futisyleisöön väittämällä, että Saksan liitossa, maajoukkueessa ja mediassa on rasismia. Nyt homma alkaa karahtaa kiville Arsenalissakin.

 

Arsenalilla oli viime viikoloppuna kotiottelu West Hamia vastaan. Unai Emery ilmoitti Özilille, että hän pelaisi ottelussa hieman uudesssa roolissa. Ja Özil vastasi tähän ilmoittamalla olevansa sairaana, eikä pystyisi pelaamaan ollenkaan. Tämä oli Özilin kohdalla ilmeisesti jo seitsemäs kerta tänä vuonna, kun hän on niin sairas, että pelaaminen ei onnistu.

Emery ei ilmeisesti ole ollut ollenkaan tyytyväinen Özilin peleihin tällä kaudella. Chelsea -ottelussa Özil oli tutulla kymppipaikallaan, mutta Emery otti hänet vaihtoon jo reilun tunnin jälkeen.

Brittilehtien mukaan manageri Emery on pyytänyt Öziliä pitämään yllä kovempaa tempoa ja prässäämään lujempaa,mutta tämä ei taida onnistua Özililtä.

Özil on häviämässä avauskokoonpanon paikan Aaron Ramseylle, joka on paljon suoraviivaisempi ja fyysisempi pelaaja. Ramseyn kovat juoksut puolustuksen taakse ovat saaneet aikaan paljon maalipaikkoja tällä kaudella, ja samalla ne ovat pudottaneet Özilin sivuosaan pelinteossa.

Manageri Emery kertoi The Sunissa, että hän puhui Özilin kanssa viime ottelun ja tulevan ottelun taktiikasta.

”Ja sitten hän sanoi olevansa sairas. Puhuimme lääkärin kanssa, ja päätimme, että hän on perjantain kotona. Ja jos hän olisi parempi lauantaina, niin hän voisi tulla otteluun paikalle”, Emery sanoi.

Lauantaina Özil tuli Emirates-stadionille hengailemaan muiden pelaajien kanssa, mutta kentälle hän ei tullut.

Özil teki hiljattain uuden sopimuksen Arsenalin kanssa, ja palkka on 350 000 puntaa viikossa. Onhan se hämmentävä tilanne, kun palkkaa tulee noin paljon, ja mies väittää olevansa flunssassa eikä pysty pelaamaan.

 

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia