Mesut Özilin ura lopullisesti ohi Arsenalissa?

Valioliigan yksi kalleimmista pelaajista, Mesut Özil, on jäämässä Arsenalin miehistön ulkopuolle Eurooppa-liigan lisäksi kotimaan kentillä.

arsenal veikkaus

Mesut Özilin tulevaisuus Arsenalissa alkaa olla viimeistä naulaa vaille naulattu seurassa. Lontoosta kantautuvien tietojen mukaan joukkueen manageri Mikel Arteta suunnittelee saksaispelaajan rajaamista 25-miehisen Valioliigamiehistön ulkopuolelle. Miehistö pitää lyödä lukkoon 20. lokakuuta.

Kesän siirtoikkunan sulkeutuminen tarkoittaa muutamia kiperiä päätöksiä Valioliigaseuroille. Siirtomarkkinoilla rellestyksen hinta on se, että toisille pelaajille on ilmoitettava peliajan olevan kortilla tai jopa lopullisesti ohi seurassa. Valioliigansääntöjen mukaan joukkueiden tulee kiinnittää 25 nimeä sisältävä lista kenttäpelaajista, jossa saa olla enintään 17 ulkomaalaista pelaajaa. Arsenalilla on tällä hetkellä kokoonpanossa 19 ulkomaalaista, tuoreimpien hankintojen toppari Gabrielin ja keskikenttäpelaaja Thomas Parteyn hankintojen jälkeen. Artetan tulee joko ilmoittaa kahdelle pelaajalle, ettei syyskaudella ole peliaikaa pääsarjassa tai vastaavasti myydä pelaajat Englannin alasarjoihin ennen brittien oman siirtoikkunan sulkeutumista 16. lokakuuta.

Eurooppa-liigan pelipaikka on torpattu: 

Mesut ollut jo pitkään koirankopissa

Mesut Özil ei ole nauttinut missään vaiheessa Mikel Artetan luottamusta. Maailmanmestari ja entinen Real Madrid pelaaja on joukkueen kallispalkkaisin pelaaja peräti 350 000£ viikkopalkalla. Tästä huolimatta Özil ei ole ollut mukana tällä kaudella kertaakaan Arsenalin kokoonpanossa missään ottelussa. Edellisen kerran keskikenttäpelaaja on nähty kentällä kesäkuussa harjoitusottelussa Brentfordia vastaan. On hyvin todennäköistä, ettei Öziliä nähdä enää kentällä Arsenal-paita päällä eikä häntä valittu muun muassa Eurooppa-liigaan kokoonpanoon. Miksei saksalaista sitten myyty kesänsiirtoikkunassa?

Özilin sopimus tykkimiesten kanssa päättyy ensi kesänä ja hän on vapaa keskustelumaan siirrosta muiden seurojen kanssa tammikuusta 2021 alkaen.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia