Mia Khalifan silikonit vaurioituivat Washington Capitals - Tampa Bay Lightning ottelussa

Urheilufanittaminen on kivuliasta, niin henkisesti kuin fyysisesti!

Entinen aikuisviihdetähti Mia Khalifa on tunnettu huippu-urheilun ystävä. Itsekin sporttinen ja hikoilemaan tottunut nainen on erityisesti iso NHL-joukkue Washington Capitalsin fani.

Aleksander Ovechkin fanittaa takaisin Khalifaa?

Khalifan fanitus teki kuitenkin naiselle viime kaudella harvinaisen kipeää, kun hän sai kaukalosta karanneen kiekon kivuliaasti suoraan rintaansa kesken Washington Capitals – Tampa Bay Lightning Stanley Cup pudotuspelisarjan. Kiekko osui Khalifaa niin kovalla nopeudella suoraan silikonirintoihin, että silikonit vaurioituivat. Nainen joutuikin käymään tapauksen vuoksi korjausleikkauksessa, josta hän on nyt itse julkaissut videomateriaalia.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Kaiken kaikkiaan silikonien korjausleikkauksen kerrotaan kestäneen yli neljä tuntia. Plastiikkakirurgi Dr. Jay Calvert kertoi operaation jälkeen että ”Implantit ovat kunnossa mutta minusta tämä rinta ei ole vielä täysin parantunut. Luulen että se sai todella kovan iskun”.

Mia Khalifa on todellinen malliesimerkki siitä, miten oman joukkueen puolesta otetaan iskua ja miten kauneuden eteen ollaan valmiita kärsimään. Hänen omien sanojensa mukaan isku oli joka pennin arvoinen koska hän sai pitää kiekon ja kiekkoa käytettiin ottelussa, jonka naisen lempijoukkue Washington Capitals voitti.

 

Myös näissä urheilutamineissa ja tapahtumissa voi tehdä kipeää jos ei ole varovainen!

 

 

 

Minkä joukkueen puolesta sinä olisit valmis laittamaan oman kroppaasi likoon?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia