Miellyttävä hidastevideo: O'Reilly ja Tarasenko rikkoo esineitä kiekolla

Ryan O’Reilly ja Vladimir Tarasenko laukoo kiekkoja ja tuhoaa erilaisia esineitä. TV:t ja muu elektroniikka saavat kyytiä miellyttävällä hidastevideolla.

Luultavasti jokainen on joskus katsonut jonkinnäköisiä satisfying-videoita, eli videoita joissa tapahtuu miellyttäväksi ja rentouttavaksi koettuja asioita. Videoita on netissä tuhansia ja jokaisessa niissä tapahtuu erilaisia asioita. Jotkut tykkäävät katsoa kun rakennukset sortuvat, kun taas toisia miellyttää enemmän arkiset asiat kuten sipulin pilkkoaminen:

via GIPHY

Toinen villitys on tavaroiden tuhoaminen ja sen kuvaaminen, kuten esimerkiksi suositulla Hydraulic Press Channelilla, jossa tamperelaispariskunta tuhoaa esineitä hydraulipuristimella. Suhteellisen tuore tuhoamiseen perustuva villitys on kuitenkin vihahuone, johon myös NHL on lähtenyt mukaan.

Nyt NHL on keksinyt simppelin, mutta näyttävän sometempauksen, jossa Ryan O’Reilly sekä Vladimir Tarasenko laukovat kiekkoja täyttä vauhtia kohti erilaisia esineitä. Kyytiä saavat niin TV:t kuin erilaiset peilit sekä lasiesineet. Osumat on kuvattu hidastevideokameralla ja se vasta onkin miellyttävää katseltavaa!

NHL:n rage room on koronatilanteen vuoksi suljettu, mutta kyseinen tempaus on eräänlainen vastine vihahuoneelle. On mielenkiintoista miksi nautimme nähdä kun esineet hajoavat palasiksi. Kiekko osuu yli sadan kilometrin tuntinopeudella vanhan Sonyn näyttöön, sirpaleet lentelevät ja me nautimme? Auttaako se meitä arvostamaan asioita jotka ovat ehjiä? Vai nautimmeko vain kaaoksesta ja lasien helinästä?

No sillä ei ole väliä! Pääasia että nautimme!

>>Puolustaja lensi läpi pleksin!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia