Mies voitti baseball -vedolla 14 miljoonaa taalaa!

Mies veti Las Vegasissa kuudesti peräkkäin MLB:n loppuottelusarjan ottelun oikein, ja joka kerran kaikki peliin seuraavaan - lopputulos 14 miljoonaa taalaa!

Viime yönä Houston Astros voitti baseballin ammattilaisliigan MLB:n mestaruuden, eli World Seriesin. Los Angeles Dodgers meni nurin ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa 5-1.

Loppuottelu sarjassa oli muitakin voittajia. Las Vegasissa on uutisoitu erään vedonlyöjän lyöneen vetoa jokaisesta loppuottelusarjan ottelusta viimeistä lukuunottamassa, ja joka kerran panostaneen koko potin seuraavaan otteluun. Potti paisui valtavaksi, kuuden loppuottelun panos oli jo kahdeksan miljoonaa dollaria, ja kun miekkonen veti oikein Dodgersin kuudennen ottelun voiton, niin hänen pottinsa kasvoi 14 miljoonaan taalaan. Miekkosen alkupanos oli ilmeisesti 500 000 dollaria.

RJ Bell -niminen vedonlyöntialan persoona tweettaili Let it Ride -vedon etenemistä. Bell onnistui keräämään miljonäärivedonlyöjän tuntomerkeiksi ne, että hän oli alle 30-vuotias, itäeurooppalainen ja sen, että hän hajotti vetonsa eri puolille Las Vegasia. Ei Vegasinkaan bookkerit ota mielellään vastaan monen miljoonan vetoja.

RJ Bellin mukaan betsaajamies ei ollut varsinaisesti koko vedon rahoittaja, hän vain hoiti homman jonkun muun puolesta. Mies ei bookkereiden mukaan ollut ollenkaan edes perillä siitä, kuinka vedonlyöminen tehdään.

Mysteeribetsaajan liikkeet olivat Vegasissa sen verran rajuja, että hänen vetonsa heiluttelivat otteluiden kertoimia rankastikin. RJ Bell raportoi, että viime maanantaina ennen kuudetta ottelua klo 7.19 illalla Vegasin aikaa Houston oli ottelussa pienoinen suosikki. Sitten yht’äkkiä muutamassa minuutissa Dodgersista tuli suosikki ja puolisen tuntia myöhemmin aivan yllättäen Dodgers oli jo selvä suosikki. Ja näinä kellon aikoina mysteeribetsaaja oli kiertänyt kasinoiden vedonlyöntitiskejä laittamassa maksimivetojaan sisälle.