Mike Babcock sai potkut - Kenen vuoro seuraavaksi? | NHL

NHL:ssä nähtiin taannoin ensimmäiset valmentajapotkut tällä kaudella. Kenen kellot soivat seuraavaksi?

Viime viikolla nähtiin NHL-kauden ensimmäiset potkut, kun Toronto Maple Leafsin valmentaja Mike Babcock sai tehdä tilaa penkin takana. Miehen paikan päävalmentajana otti Maple Leafsin farmiseuran Toronto Marliesin valmentaja Sheldon Keefe. Nyt kun ketsuppipullo on niin sanotusti auennut, niin jenkkimedioissa on alettu pohtia sitä, kenen vuoro on seuraavaksi? Esittelemme tänään kaksi potentiaalista fudujen saajaa.

Bruce Boudreau – Minnesota Wild

Kokenut valmentaja Bruce Boudreau palvelee tällä hetkellä jo kolmatta General Manageria Minnesota Wildin organisaatiossa mutta kuinka kauan työsuhde vielä jatkuu? Boudreaulla on menossa tällä hetkellä viimeinen sopimuskausi eivätkä näytöt ole sitä luokkaa, että sopimusta kannattaa jatkaa. Viime kaudella Wild jäi ensimmäisen kerran sitten vuoden 2012 pudotuspelien ulkopuolella ja tämän kauden alku on ollut surkea, 18 pistettä 21 ensimmäisestä ottelusta. Wildin sijoitukset ovat niin ikään laskeneet divisioonassa joka vuosi Gabbyn alaisuudessa. Nyt jos koskaan olisi hyvä hetki ravistella joukkuetta antamalla potkut Boudreaulle jolle ei tarvitsisi maksaa palkkaa kuin sopimuskauden eli tämän kauden loppuun asti.

  • Peliyhtiö Nopeampi tarjoaa tällä hetkellä Minnesotan mestaruudelle kertoimen 101.00

John Hynes – New Jersey Devils

New Jersey Devils tuntuu olevan aivan hukassa. Joukkueessa piti olla potentiaalia. P.K Subban, Taylor Hall, Nikita Gusev ja Jack Hughes. Kukaan pelaajista ei kuitenkaan tunnu loistavan Hynesin alaisuudessa ja Subbanista on tullut tavallinen pahvikartio, jonka vastustajan hyökkääjät kiertävät oikealta sekä vasemmalta. Veteraanivahti Corey Schneider ei ole saanut tällä kaudella yhtään koppia ja mies joutui waiver-listalle. Eivät kaikki pelaajien heikot otteet tietenkään valmennuksen syytä ole mutta kun koko joukkuetta ei voi vaihtaa kerralla niin sitten vaihdetaan päävalmentaja. Hyvin kuvaava asia Hynesin asemasta New Jerseystä on se, että valheellinen twiitti miehen potkuista otettiin aiemmin tällä kaudella niin tosissaan, että isot mediat kuten TSN jakoivat sitä eteenpäin ja uskoivat asiaan. Devils löytyy tällä hetkellä Metropolitan divisioonan viimeiseltä sijalta. Valmentajanvaihdolla uuteen nousuun?

  • Peliyhtiö Nopeampi tarjoaa tällä hetkellä New Jerseyn mestaruudelle kertoimen 67.00
  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia