Mikko Koivulle 200. NHL-maali

Minnesota Wildin Mikko Koivusta tuli yhdeksäs suomalainen, joka on tehnyt 200 NHL-maalia. Koivu teki viime yönä Wildin voitto-ottelussa maalin tyhjään verkkoon.

Mikko Kovu, Minnesota WildMinnesota Wildin suomalaiskapteeni Mikko Koivu teki viime yönä uransa 200. NHL -maalin. Minnesota voitti Las Vegasin Golden Knightsin 4-2, ja Koivun maalin oli ottelun viimeinen tyhjään verkkoon. Zach Parise sai maaliin syöttöpisteen.

Maali oli Koivulle tämän kauden seitsemäs. Koivu on Minnesotan Wildin seurahistorian toiseksi eniten maaleja tehnyt pelaaja. Edellä on vain slovakialainen Marian Gaborik, joka teki Minnesotalle 219 maalia.

 

Suomalaisista nyt NHL:ssä pelaavista Koivu on maalitilastossa johdossa. Hän on yhdeksäs suomalainen, joka on tehnyt 200 NHL-maalia. Koivu ehtii vielä tällä kaudella nousta ylemmäs suomalaisten maalitilastossa. Edellä oleva takavuosien laituri Ilkka Sinisalo teki urallaan 204 NHL-maalia. Mikon veli Saku Koivu ehti tehdä NHL:ssä 255 maalia, tähän Mikko Koivu joutuisi pelaamaan vielä muutaman kauden.

Las Vegas -ottelun voittomaalin teki Charlie Coyle viitisen minuuttia ennen ottelun loppumista. Minnesota on nyt Läntisessä konferensissa kuudentena 53 pisteellä. Play offs -paikka on kuitenkin tiukulla. Takana ovat Dallas, Colorado ja Vancouve pisteen päässä sekä Anaheim kahden pisteen päässä. Taulukon yläpuolella Las Vegas on Minnesotaa yhdeksän pistettä edellä.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia