VIDEO: Mikko Rantasen kiekko yli pleksin - seurauksena iso itku

Jääkiekko tarjosi viime yönä jälleen suuria tunteita!

Colorado Avalanche

 

Urheilu on täynnä suuria tunteita. Urheilutapahtumien parissa nauretaan, raivotaan, itketään surusta ja itketään ilosta. Colorado Avalanchen suomalainen tehopelaaja Mikko Rantanen teki ennen edellistä otteluaan yhden joukkueen fanin ikionnelliseksi pienellä eleellä, joka fanin reaktiosta päätelleen oli hänen tähän astisen elämän parhaista hetkistä.

Rantanen vatkasi jäällä kiekkoa kuin viimeistä päivää ennen Colorado Avalanchen ja Carolina Hurricanesin välisen ottelun alkua. Eräs innokas fani sai kuitenkin lämmittelyn aikana kiinnitettyä Rantasen huomioon itseensä ja lopputuloksena turkulaisen pistelingon kiekko päätyi katsomoon. Lopputuloksena oli melkoinen kyyneleiden vesiputous mutta onneksi kyyneleet olivat onnen kyyneleitä

Katso video fanin hillittömästä reaktiosta:

Itse ottelu ei tarjonnut kotijoukkue Colorado Avalanchen faneille juurikaan ilonhetkiä. Kotijoukkue hävisi ottelun lukemin 0 – 3 ja jäällä olleista suomalaisnuorukaisista Teuvo Teräväinen oli selvästi tehokkain pistein 0 + 2. Carolinan toinen suomalainen Sebastian Aho nappasi itselleen ottelussa yhden 2. minuutin rangaistuksen huitomisesta. 22- vuotias turkulainen Mikko Rantanen on nakuttanut tällä kaudella 70 ottelussa tehot 30 + 56 = 86, viime yön ottelussa tilastoihin kirjattiin yksi taklaus, kolme laukausta ja teholukema -2. Sekoitti fani miehen pasmat jo ennen kuin kiekko tipahti jäälle ensimmäisen kerran?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia