Miltä huippujalkapalloilijat näyttävät naisina? Katso tyrmäävät kuvat!

Kotona vietetty aika saa toisinaan tunnit matelemaan eikä ole mitään tekemistä. Mitä jos kokeilisi vaikka ajankuluksi miltä jalkapalloilijat näyttävät naisina? Alla lopputuloksia!

Oletko ikinä miettinyt miltä Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Harry Kane tai Raheem Sterling näyttäisivät naisena? Normaalissa arjessa tämä ajatus ei todennäköisesti tulisi mieleesi mutta jalkapallon ollessa tauolla ajatukset laukkaavat niin sanotusti boksin ulkopuolella. Brittitabloid The Sun on tehnyt uraa uurtavaa tutkimusta, sekä hyvässä että pahassa, paljon julkisuudessa olleen FaceApp sovelluksen avulla. Tässä muutama poiminta tutuista futareista vastakkaisen sukupuolen muottiin sovitettuna. Varaudu, hämmästy ja ihastu?

Cristiano Ronaldo – Juventus

Cristiano Ronaldo on yksi jalkapallokenttien kuumimmista pakkauksista mitä tulee naisten mielipiteisiin. Mutta miten Rolle toimii naisena? Vähemmän yllättäen Ronaldo ottaa haltuun tämänkin tontin ja saa varmasti muutamat polvet veteläksi Cindy Craword kaksoisolentona…

 Cristiano Ronaldo on kuin Cindy Crawford

Kuva: The Sun

 

Lionel Messi – FC Barcelona

Leo Messi on Ronaldon tavoin meidän aikamme paras sekä tunnetuin jalkapalloilija. Kumpi on parempi? Ei väliä. Kumpi on kauniimpi naisena? Miksi edes kysyä tällaista… Korkeat poskipäät, täytettä huulissa ja pitkä tukka. Leonor Messi toimii.

Lionel vai Leonor Messi?

Kuva: The Sun

Harry Kane – Tottenham Hotspur

Harry Kane on lähes täydellisissä mallin mitoissa (188cm). Vähän parranajoa, väriä silmien ympärille ja huuliin niin mies on valmis Pariisin muotiviikoille!

Harry Kane meni mallista catwalkilla?

Kuva: The Sun

Raheem Sterling – Manchester City

Ehkä kaikista uskottavimman muodonmuutoksen sukupuolesta toiseen FacaApp:lla tekee Raheem Sterling. Ei lisättävää.

 Raheem Sterling on kuin ilmetty nainen

Kuva: The Sun

 

Jose Mourinho – Tottenham Hotspur

Yksi jalkapallomaailman spesiaalein valmentaja on eittämättä Jose Mourinho. Nykyinen Tottenham Hotspur pomo on jotain spesiaalia myös naisena.

The Special One Lady?

 Mourinho on pelottava myös naisena

Kuva: The Sun

Jurgen Klopp – Liverpool

Jurgen Klopp on totuttu näkemään Liverpoolin penkin päässä joko leukaluut kireällä irvistyksestä tai leveä hymy kasvoillaan. Miehen hymy ja ikoniset lasit pitävät huolen siitä, että Klopp näyttää Kloppitarena paikalliselta kirjastontädiltä.

 Jurgen Klopp on kaikkien lemppari kirjastotäti

Kuva: The Sun

 

Lisää muokattuja kuvia ja alkuperäisen jutun löydät The Sunin sivuilta.

Kuvia maapallon ehkä kuumimmasta jääkiekkokaunottaresta taas löydät artikkelistamme:

Tämä nainen väittää olevansa maailman seksikkäin maalivahti.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia