Miltä kuulostaisi Seattle Kraken tai Seattle Seals?

Seattle tulee lähes varmasti saamaan oman NHL-joukkueen, mutta mikä sille nimeksi?
Seattle NHL expansion

Pohjois-Amerikasta kantautuvien huhujen mukaan näyttää vahvasti siltä, että ei ole kuin ajan kysymys, milloin NHL julkaise virallisen tiedotteen, että Seattle on uusi jääkiekkokaupunki taalaliigassa. Jo viime vuoden lopulla komissaari Gary Bettman kertoi, että Seattlen omistajaryhmän hakemus on hyväksytty ja että kun 650 miljoonaa dollaria lyödään pöytään niin joukkue voi hypätä mukaan kaudelle 2020-21. Samaan hengen vetoon mies kuitenkin totesi ettei ”tämä ole virallinen ilmoitus laajennusjoukkueen hyväksymisestä.” Niin tai näin, Seattle on vahvasti tulossa mukaan sarjaan.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Nyt Pohjois-Amerikassa onkin alettu jo pohtimaan uuden seuran nimeä ja mahdollisen pelipaidan ulkonäköä. Nimi spekulaatiot ovat saaneet tuulta alleen, kun toimittajat ovat saaneet selville, että eräs omistajaryhmään kuuluvajäsen on rekisteröinyt muun muassa seuraavat nettidomainit nimelleen:

Seattle Cougars

Seattle Eagles

Seattle Emeralds

Seattle Evergreens

Seattle Firebirds

Seattle Kraken

Seattle Rainiers

Seattle Renegades

Seattle Sea Lions

Seattle Seals

Seattle Sockeyes

Seattle Totems

Seattle Whales

Yleisissä netti keskusteluissa nimi Seattle Kraken on noussut suurimpaan suosioon ja elokuvista sekä nettimeemeistä tuttu lause Release The Kraken on alkanut elämään jo omaa elämää keskustelupalstoilla myös Seattlen NHL-jengistä puhuttaessa. Nimi ja logo voisivatkin näyttää uusissa pelipaidoissa esimerkiksi tältä:

 

Toinen nimi, Seattle Sockeyes, on saanut myös kannatusta ja Twitter-käyttäjä sekä muotoilija beware1984 on luonut oman näkemyksensä seuranpelipaidoista tämän nimen ympärille. Toivon mukaan tämä ei ole virallinen tilaustyö seuran omistajataholta!

Seattle NHL Expansion concept - The Seattle Sockeye

 

Minkä nimiehdokkaista on sinun suosikkisi? Äänestä!

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia