Minne treidi meitä kuljettaa? Huhujen mukaan nämä pelaajavat ovat siirtolistoilla

NHL:ssä alkaa pian kiivas kaupankäynti, saako suomalaispuolustaja siitä oman osansa?
ristolainen_tradenews

Vaikka jääkiekkokausi virallisesti päättyy joka vuosi kesäkuussa nähtävään Stanley Cup maljan nosteluun, niin se ei silti tarkoita sitä, etteikö jääkiekkorintamalla sattuisi ja tapahtuisi mielenkiintoisia asioita läpi kesäkuukausien. Heinäkuun alussa nimittäin alkavat NHL-pomojen ”hullut päivät” joka tarkoittaa isoja pelaajakauppoja. Joka nähdään muutama iso siirto ja tämä vuosi ei tule tekemään siihen poikkeusta. Tässä muutama potentiaalinen iso nimi jota vaihtaa kesän aikana seuraa.

Erik Karlsson, Ottawa Senators.

Ruotsalaispuolustaja ja Ottawa-ikoni Erik Karlsson on ehkäpä se markkinoiden tämän hetken puhutuin ja halutuin nimi. Puolustaja oli Pohjois-Amerikasta kantautuvien tietojen mukaan siirtymässä tällä kaudella aivan siirtorajan takarajalla Las Vegasiin, mutta diili kaatui viime hetkellä. Nyt finaaleissa pelaavalla Las Vegasilla onkin kesällä enemmän neuvotteluaikaa ja mahdollisuus väläyttää Stanley Cup finalisti korttia neuvottelupöydässä. Karlssonin jatkosopimus Ottawaan ei ole täysin poissuljettu, mutta tällä hetkellä näyttä siltä, että tämä tie on jo kuljettu loppuun eikä seura ja pelaaja saa enää toisiltaan mitä haluavat.

 

Justin Faulk sekä Jeff Skinner, Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes on pelannut edelliset yhdeksän kautta NHL-jäillä ilman pudotuspelipaikkaa. Nyt organisaatiossa puhaltavat uudet tuulet uuden GM:n sekä päävalmentajan johdolla. Kumpikin ovat jo ehtineet hehkuttamaan mediassa, että joukkueen rakenteeseen ja kulttuuriin tulee suuria muutoksia. Moni vuotiset tähtipelaajat, jotka eivät ole raahanneet Carolinaa pleijareihin, Justin Faulk ja Jeff Skinner ovat ensimmäisenä tulilinjalla. Ainakin Edmonton Oilersin ja Los Angeles Kingsin tiedetään olevan kiinnostuneet yllä mainituista herroista. Hurricanes tulee olemaan yksi aktiivisimmista seuroista pelaajamarkkinoilla ja heidän rosterista voi olla tulilinjalla kuka tahansa.

Happy #NationalSmileDay!

Henkilön Carolina Hurricanes (@nhlcanes) jakama julkaisu

 

Rasmus Ristolainen, Buffalo Sabres

Rasmus Ristolainen on pelannut Buffalossa vain kaksi kautta kuuden vuoden mittaisesta pahvistaan, mutta tästä huolimatta seuralla tuntuu olevan haluja treidata, joukkueesta eniten jääaikaa kellottanut, pelaajansa. Buffalo on rämpinyt NHL:n pohjalla tovin ja joukkue haluaa nuorentua. Ristolainen on vasta 23 – vuotias ja vielä kehityskelpoinen mutta tästä huolimatta Buffalossa ollaan kauppaamassa miestä muun maussa Edmonton Oilersiin. Syy tähän on se, että Buffalo haluaa kerätä NHL-draftista jättipotin. Joukkue sai jo ykkösvarauksen mutta tähtäimessä on vielä kymppipaikka. Buffalo on huhujen mukaan ehdottanut diiliä jossa Ristolainen siirtyisi Edmontoniin ja toiseen suuntaan liikkuisi ensimmäisen kierroksen kymmenes varausvuoro sekä Oilers-hyökkääjistä joko Ryan Nugent-Hopkins tai Ryan Strome.

#winterclassic

Henkilön Rasmus Ristolainen (@rasmrist) jakama julkaisu

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia