Missä on Mourinhon seuraavan työnantaja?

Vetomarkkinoilla jo spekuloidaan sillä, että missä Jose "The Special One" Mourinho valmentaa seuraavaksi. Betssonin suosikki on Real Madrid.

The Special OneManchester Unitedista poispotkittu Jose Mourinho valmentaa vielä jossain, luultavasti. Mutta missä?

Betsson on avannut kertoimet siitä, että kuka uskaltaa palkata The Special One Mourinhon seuraavan kerran.

Betssonin suosikki Mourinhon uudeksi seuraksi on Real Madrid. Kerroin tälle on 3.00. Mourinho oli Realin manageri vuoden 2010 toukokuusta kolme vuotta eteenpäin. Mourinho kuvasi viimeistä kauttaa Realissa sanoilla ”the worst of my career”.

Real Madridin pelaajat eivät välttämättä olisi innoissaan Mourinhon tulosta. Kapteeni Sergio Ramos on uutisten mukaan ollut kovastikin tätä ajatusta vastaan.

 

Betssonin kakkossuosikki Mourinhon uudeksi hommaksi on Portugalin maajoukkueen päävalmentaminen. Tämä saa kertoimeksi 6.00. Mourinho on portugalilainen, syntyisin Setubalista, joten tämä käy järkeen. Portugalin nykyinen valmentaja Fernando Santos on jo 64-vuotias, ja hän on ollut hommassa jo syksystä 2014. Ehkä on aika vaihtaa?

Kolmossuosikki Betssonin listassa on Bayern Munchen, kerroin 8.00. Bayern pelaa kehnoa kautta, ja tämä on kaatumassa uuden managerin Niko Kovacin niskaan. Bundesliigassa Dortmund on sarjakärjessä kuuden pisteen karkumatkalla. Jos Bayern sukeltaa Bundesliigassa ja Mestareiden liigassa, niin se olisi varmasti managerin vaihdon paikka.

Nelonen Betssonin listalla on Milanon Inter kertoimella 9.00. Mourinho oli Interin manageri kymmenisen vuotta sitten, ja hän menestyi mainiosti. Kahdessa kaudessa Mourinhon kanssa Inter voitti Serie A:n kahdesti ja Mestareiden liigan kerran. Kaikki näytti loistavalta, mutta Mourinho päätti vaihtaa Milanon Madridiin. Uusi kierros hieman nöyrempänä?

PSG saa Betssonilta saman kertoimen kuin Inter. Mourinholla ei ole PSG:n joukkueseen mitään kummempaa yhteyttä, tai PSG:llä ei ole sen kummempaa syytä vaihtaa manageria, mutta kun siirroilla spekuloidaan, niin upporikas PSG on aina mukana.

Betssonin listan muut ehdokkaat ovat Mourinhon uran alkuvuosien seura Porto, Atletico Madrid sekä Chelsea, jossa Mourinho on manageroinut jo kahdesti.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia